Які виклики стоять перед підприємцями в процесі впровадження харчового законодавства

Європейський Союз допомагає Україні вдосконалити систему контролю у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин. Чергова стосується особливостей вимог до для малих і ремісничих виробників. Зокрема, на що слід звернути увагу підприємцям під час впровадження харчового законодавства.

48

Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує інформувати виробників харчових продуктів про зміни в харчовому законодавстві.


Інфографіка стосується особливостей вимог до для малих і ремісничих виробників. Зокрема, на що слід звернути увагу підприємцям під час впровадження харчового законодавства. З якими викликами вони зіштовхнуться під час застосування нових правил і вимог. Це можуть бути питання фінансових та кадрових ресурсів, обмежений простір виробничих приміщень, невідповідне обладнання тощо.


З інфографіки ви дізнаєтеся, які рішення допоможуть швидко і ефективно вирішити ці питання.


Більше корисних інфографік тут.



Джерело: Мінагрополітики

48

Отримуйте щодня свіжі новини та корисні подарунки 🎁👇

1

26

9

8

27534

2

13

1

16

2

13

6

626

2

1631

2

33

1

22

2

215

1

48

2

20

1

26

2

131

2

10

1

23

3

246

2

7

2

149