НБУ запрошує пройти тест з фінансової грамотності

З 31 жовтня до 7 листопада НБУ проводить Всеукраїнське тестування з фінансової грамотності для дорослих до 100-річчя Всесвітнього дня заощаджень. Усі охочі віком від 18 років можуть безкоштовно перевірити свої знання у сфері особистих фінансів онлайн на сайті «Гаразд». Тест складається з 20 запитань, на які потрібно відповісти за 20 хвилин

До 100-річчя Всесвітнього дня заощаджень Національний банк ініціює щорічний проєкт Всеукраїнське тестування з фінансової грамотності для дорослих.


Цього року пройти його можна буде з 31 жовтня до 7 листопада.


Експерти НБУ підготували не просто тест, а справжній фінансовий симулятор – тільки ті ситуації, з якими багато людей щодня стикаються в реальному житті.


Пройшовши тестування ви зможете оцінити свої знання у сфері особистих фінансів, дізнатися, наскільки ви готові до щоденних фінансових викликів, отримати практичні поради, які допоможуть приймати ефективні фінансові рішення.


Хто може пройти тестування? Всі охочі віком від 18 років.


Як пройти тестування? Перевірити свої знання можна онлайн з 31 жовтня на сайті «Гаразд».


Тестування безкоштовне!


Що чекає на учасників тестування?


Учасники тестування мають відповісти на 20 запитань за 20 хвилин. Ви одразу отримаєте результат, а також посилання на корисні публікації на тему фінансової грамотності, підібрані індивідуально для вас.


Також серед тих, хто візьме участь у проєкті, будуть розігрувати подарунки. Які саме, НБУ розповість трохи пізніше.


Не проґавте можливість перевірити свою фінансову грамотність!


Долучайтеся до Всеукраїнського тестування від Національного банку України.


Джерело: НБУ