Акт про зачистку виробничого корпусу та результати обробки насіння кукурудзи (форма 148)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 148
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства __________________________
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор____________________________________
(підпис)
« ____» ______________ 20 ___ р.
АКТ
про зачистку виробничого корпусу та результати обробки насіння кукурудзи
за « ___» __________ 20 ___ р.
Використання часу
|
Найменування цехів |
Робочий період за планом, год |
Фактично відпрацьовано, год |
Простої в годинах |
||||||
|
через відсутності |
за техно- логічними причинами |
за іншими причинами |
усього: |
||||||
|
сировини |
тари |
електро- енергії |
палива |
||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|
Сушильний цех |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Цех обмолоту і калібрування |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Інші |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пояснення: __________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
ліва сторона розвороту типової форми № 148
|
Робота сушильного цеху |
||||||||||||
|
№ п/п |
Найменування сортів і гібридів кукурудзи |
Код |
Залишок у сушильних камерах на початок місяця |
Надійшло у сушильні камери за місяць |
Убуток маси кукурудзи в качанах від сушіння |
Кількість кукурудзи, просушеної і переданої в цех обмолоту |
Залишок кукурудзи в качанах в сушильних камерах на кінець місяця |
|||||
|
маса, кг |
* |
маса, кг |
* |
% за формулою |
кг |
маса, кг |
* |
маса, кг |
* |
|||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Одержано від обмолоту кукурудзи в качанах побічних продуктів і відходів
|
Найменування |
Маса, кг |
Середньозважена вологість, % |
|
24 |
25 |
26 |
|
1. Зернова суміш із вмістом зерна: більше 50 до 70 % включно |
|
|
|
більше 70 до 85 % |
|
|
|
2. Відходи І категорії з вмістом зерна: більше 10 до 30 % включно |
|
|
|
більше 30 до 50 % включно |
|
|
|
3. Відходи ІІ категорії |
|
|
|
4. Відходи ІІІ категорії |
|
|
|
5. Стрижні кукурудзи |
|
|
|
Разом: |
|
|
права сторона розвороту типової форми № 148
|
Робота цеху обмолоту і калібрування |
|||||||||
|
Залишок кукурудзи в зерні в силосах цеху обмолоту на початок місяця |
Надійшло кукурудзи в зерні в силоси цеху обмолоту завозом залізницею і автотранспортом |
Одержано від обмолоту кукурудзи в качанах, зазначеної в графі 10 |
Відпущено зерна в калібру-вання, кг |
Залишок зерна в силосах цеху обмолоту на кінець місяця |
Механічні втрати |
||||
|
кг |
* |
кг |
* |
зерна, кг |
* |
кг |
* |
||
|
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Одержано від калібрування
|
Найменування |
Маса, кг |
Середньозважена вологість, % |
||
|
27 |
28 |
29 |
||
|
1. Насіння каліброване |
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2. Кукурудза дрібнозерна |
|
|
|
|
|
3. Відходи ___ категорії |
|
|
|
|
|
4. |
|
|
|
|
|
5. |
|
|
|
|
|
|
|
Разом: |
|
|
четверта сторінка типової форми № 148
|
Результати проведеної зачистки |
||||||||||
|
Обіг за звітний період |
Маса, кг |
Середньозважені показники якості, % |
У тому числі вихід чистого зерна |
|||||||
|
вологість |
сортність |
% |
маса, кг |
середньозважена вологість |
||||||
|
30 |
31 |
32 |
33 |
34 |
35 |
36 |
||||
|
1. Залишок на «__» ____ 20__ р. кукурудзи в качанах (графа 4) |
|
|
´ |
|
|
|
||||
|
кукурудзи в зерні (графа 14) |
|
|
|
|
|
|
||||
|
2. Надходження: |
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
кукурудзи в качанах (графа 6) |
|
|
х |
|
|
|
|||
|
кукурудзи в зерні (графа 16) |
|
|
|
|
|
|
||||
|
Усього (графи 1 + 2): |
|
|
х |
х |
|
|
||||
|
3. Одержано із виробництва: |
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
насіння каліброваного (графа 28) |
|
|
х |
х |
|
|
|||
|
дрібнозерної кукурудзи (графа 28) |
|
|
|
|
|
|
||||
|
побічних продуктів і відходів |
|
|
|
|
|
|
||||
|
4. Залишок на «__» ____ 20__ р. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
кукурудзи в качанах (графа 12) |
|
|
х |
|
|
|
|||
|
кукурудзи в зерні (графа 21) |
|
|
|
|
|
|
||||
|
Усього (графи 3 + 4): |
|
|
х |
х |
|
|
||||
|
5. Різниця між надходженням і витратою |
|
|
х |
х |
|
|
||||
|
6. Різниця покривається: |
|
за формулою |
|
|
|
за формулою |
||||
|
|
зниженням вологості при сушінні (графи 8 і 9) |
х |
х |
|
||||||
|
механічними втратами мінус 0,2 % |
|
|
х |
х |
|
х |
||||
|
7. Невиправдані втрати |
|
|
х |
х |
|
х |
||||
Пояснення причин невиправданих втрат у виробництві _____________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________
Головний інженер
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Начальник виробництва
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Начальник виробничо-технологічної лабораторії ___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Головний (старший) бухгалтер
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Завідувач складом готової продукції ___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
« ___» __________ 20 ____ р.
__________
* Середньозважена вологість.

Коментарів ще немає