Виробничий звіт майонезного цеху (форма №26а)
|
__________________________ |
Додаток33 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|
||
|
|
|
|
Форма N 26а |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
|
ЗАТВЕРДЖУЮ: |
ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
майонезного цеху
за _____________ місяць 20__ року
Розділ I
|
N |
Найменування сировини, матеріалів і відходів |
Ціна за 1 кг, грн |
Залишок на початок місяця, кг |
Надій- |
Вироблено готової продукції |
Разом витрачено на вироб- |
Сума, |
Здано, кг |
Зали- |
При- |
|
||||||
|
майонез "Провансаль", кг |
майонез "Пікантний", кг |
майонез __________, кг |
до складу |
іншим цехам |
|||||||||||||
|
витрачено сировини і матеріалів у виробництві |
|
||||||||||||||||
|
на весь випуск, кг |
сума, |
на весь випуск, кг |
сума, |
на весь випуск, кг |
сума, |
|
|||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|
|
|
I. Сировина і основні матеріали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Олія |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Яєчний порошок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Сухе знежирене молоко |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
Цукор-пісок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
Сіль кухонна |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
Гірчичний порошок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
Оцтова кислота |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
II. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Жир у жироловках |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Незворотні втрати |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
УСЬОГО за вирахуванням відходів і втрат (I - II) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
III. Тара і пакувальні матеріали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Полімерна тара |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Склобанки |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Кришки до банок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
Короби картонні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
Картонні прокладки |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
Бій і щерблення банок у межах норм |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
Плівка для фасування майонезу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8 |
Стрічка клейова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9 |
Етикетки |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Примітка.
Якість олії, що надійшла у виробництво:
кислотне число ___________ мг КОН;
вологість ________________ %;
відстій за вагою ____________ %.
РОЗДІЛ II
|
Найменування продукції і відходів |
Витрата жирів, кг |
Відхилення від норм (- економія; + перевитрата), |
||||
|
за нормами на фактичне виробництво |
фактично |
|||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
|||
|
А. Готова продукція |
|
|
|
|||
|
Майонез "Провансаль" |
|
|
|
|||
|
Майонез "Пікантний" |
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|||
|
РАЗОМ жирів у продукції |
|
|
|
|||
|
Б. Зворотні виробничі відходи жирів і безповоротні втрати |
|
|
|
|||
|
Жир у жироловках |
|
|
|
|||
|
Незворотні втрати |
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Разом жирів у відходах |
|
|
|
|||
|
ВСЬОГО (А + Б) |
|
|
|
|||
|
|
Нач. виробничого відділу |
_________ |
__________ |
|||
|
Нач. майонезного цеху |
_________ |
_________ |
Нач. планового відділу |
_________ |
__________ |
|
|
Звіт прийняв і перевірив |
_________ |
_________ |
Висновок за звітом ________________________________ |
|||
|
|
|
|
________________ |
______________________ |
||

Коментарів ще немає