Звітність
01.12.2023

Виробничий звіт майонезного цеху (форма №26а)

17

__________________________
(підприємство, організація)

Додаток33
до Порядку обліку сировини, матеріалів
та готової продукції на підприємствах
олійно-жирової галузі

Ідентифікаційний

 

код за ЄДРПОУ  

 

 

 

 

   Форма N 26а

 

 

Код за ДКУД

  

ЗАТВЕРДЖУЮ:
Керівник підприємства _______________
«___» ____________ 20__ року

ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
майонезного цеху

 за _____________ місяць 20__ року

Розділ I

N
з/п

Найменування сировини, матеріалів і відходів

Ціна за 1 кг, грн

Залишок на початок місяця, кг

Надій-
шло за місяць, кг

Вироблено готової продукції

Разом витрачено на вироб-
ництво, кг

Сума,
грн

Здано, кг

Зали-
шок на кінець місяця, кг

При-
мітка

 

майонез "Провансаль", кг

майонез "Пікантний", кг

майонез __________, кг

до складу

іншим цехам

витрачено сировини і матеріалів у виробництві
на вироблену продукцію

 

на весь випуск, кг

сума,
грн

на весь випуск, кг

сума,
грн

на весь випуск, кг

сума,
грн

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

 

  

I. Сировина і основні матеріали 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Олія 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Яєчний порошок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Сухе знежирене молоко 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Цукор-пісок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Сіль кухонна 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Гірчичний порошок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Оцтова кислота 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

II. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Жир у жироловках 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Незворотні втрати 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Разом 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

УСЬОГО за вирахуванням відходів і втрат (I - II) 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

  

III. Тара і пакувальні матеріали 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Полімерна тара 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Склобанки 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Кришки до банок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Короби картонні 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Картонні прокладки 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Бій і щерблення банок у межах норм 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Плівка для фасування майонезу 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Стрічка клейова 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Етикетки 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Примітка.

Якість олії, що надійшла у виробництво:

кислотне число ___________ мг КОН;

вологість ________________ %;

відстій за вагою ____________ %.

РОЗДІЛ II

Найменування продукції і відходів

Витрата жирів, кг

Відхилення від норм (- економія; + перевитрата),
кг

за нормами на фактичне виробництво

фактично

1

2

3

4

А. Готова продукція 

  

  

  

Майонез "Провансаль" 

  

  

  

Майонез "Пікантний" 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

РАЗОМ жирів у продукції 

  

  

  

Б. Зворотні виробничі відходи жирів і безповоротні втрати 

  

  

  

Жир у жироловках 

  

  

  

Незворотні втрати 

  

  

  

 

 

 

 

Разом жирів у відходах 

  

  

  

ВСЬОГО (А + Б) 

  

  

  

 

  Нач. виробничого відділу 

_________
(підпис)

__________
(П. І. Б.)

Нач. майонезного цеху 

 

 

_________
(підпис)

 

 

_________
(П. І. Б.)

  Нач. планового відділу 

_________
(підпис)

__________
(П. І. Б.)

Звіт прийняв і перевірив
бухгалтер

 

_________
(підпис)

 

_________
(П. І. Б.)

Висновок за звітом ________________________________
Відповідальна особа (головний інженер,
нач. виробництва, гол. технолог)

  

  

  

________________
(підпис)

______________________
(П. І. Б.)

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

17

Коментарі

Коментарів ще немає

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

1

5033

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

1

5529

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

1

4588

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

8960

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

1

4203