Акт приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на склад з додатками ( форма №22)
|
__________________________ |
Додаток 26 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|
||
|
|
|
|
Форма N 22 |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
АКТ
приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на
склад
"___" ____________ 20__ року
|
N |
Наймену- |
Сорт |
Посвід- |
Вид тари |
Усього |
|
||||||
|
|
||||||||||||
|
шт. |
вага нетто, кг |
шт. |
вага нетто, кг |
шт. |
вага нетто, кг |
вага нетто, кг |
шт. |
|
||||
|
Додатки: |
Специфікація за N |
||||||||||||
|
Здав нач. маргаринового цеху (заводу) |
Зав. лабораторії |
Прийняв зав. складу ___________ |
|||||||||||
Акт приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на переданий на склад маргарин, кулінарні жири і майонез складається начальником маргаринового (майонезного) цеху спільно із завідувачем складу. Він підписується начальником цеху (заводу), завідувачем складу і завідувачем лабораторії.
Акт є підставою для оприбуткування маргаринової продукції і майонезу на склад. Акт і специфікації підлягають перевірці в бухгалтерії підприємства як за підрахунком підсумків у специфікаціях, так і за звіркою даних специфікацій з актом. Акт складається в двох примірниках.
Завідувач складу щодня передає один примірник акта (при звіті про рух сировини, готової і попутної продукції та зворотних виробничих відходів за формою N 4) до бухгалтерії підприємства з додатком до нього всіх специфікацій, що є невід'ємною частиною акта.
Специфікація складається начальником маргаринового цеху (заводу) або майонезного цеху на кожний вид і сорт продукції, випущеної в одній партії, з групуванням за видами тари, стандартною вагою.
Специфікації складаються в двох примірниках окремо для бочкової тари і окремо для ящикової та підписуються представниками цеху і складу.
У специфікації для бочкової тари вказується маса брутто, тари і нетто. У специфікації для ящикової тари вказується маса нетто.
Один примірник специфікації вручається складу одночасно із здачею продукції, а інший є підставою для складання акта. У трафаретах, нанесених на тару під товаром, вказується маса:
брутто ____________;
тари ______________;
нетто _____________.
|
|
Додаток 1 |
СПЕЦИФІКАЦІЯ N _____
на продукцію в картонній (ящиковій) тарі на
_____________________________________
(найменування продукції)
Дата випуску ________________ 20__ року
|
N |
Вид тари |
Зміна, бригада |
N партії |
Кількість місць |
Вага нетто в |
Загальна вага |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|||||
|
Загальна вага нетто |
____________________________________________________ |
||||||
|
Здав ___________________ |
Прийняв ____________________ |
|
Цех _________________ |
Додаток 2 |
СПЕЦИФІКАЦІЯ N ___
на продукцію в бочковій тарі
на ___________________________________________
(найменування продукції)
Дата випуску _______________ 20__ року
|
N |
N партії |
Номер бочки за трафаретом |
Вага, кг |
||
|
брутто |
тара |
нетто |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
||
|
Разом вага нетто |
____________________________________________________ |
|||||
|
Здав ___________________ |
Прийняв ____________________ |

Коментарів ще немає