Акти
13.11.2023

Акт приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на склад з додатками ( форма №22)

47

__________________________
(підприємство, організація)

Додаток 26
до Порядку обліку сировини, матеріалів
та готової продукції на підприємствах
олійно-жирової галузі

Ідентифікаційний

 

код за ЄДРПОУ  

 

 

 

 

   Форма N 22

 

 

Код за ДКУД

  

АКТ
приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на склад

"___" ____________ 20__ року

 

N
з/п

Наймену-
вання продукції

Сорт

Посвід-
чення про якість

Вид тари

Усього

 

 

 

 

шт.

вага нетто, кг

шт.

вага нетто, кг

шт.

вага нетто, кг

вага нетто, кг

шт.

 

              Додатки: 

Специфікація за N 

Здав нач. маргаринового цеху (заводу)
___________________
(підпис, П. І. Б.)

Зав. лабораторії
__________________
(підпис, П. І. Б.)

Прийняв зав. складу ___________
(підпис, П. І. Б.)
Нач. ВТК ____________________
(підпис, П. І. Б.)

Акт приймання готової продукції з маргаринового заводу (цеху) і майонезного цеху на переданий на склад маргарин, кулінарні жири і майонез складається начальником маргаринового (майонезного) цеху спільно із завідувачем складу. Він підписується начальником цеху (заводу), завідувачем складу і завідувачем лабораторії.

Акт є підставою для оприбуткування маргаринової продукції і майонезу на склад. Акт і специфікації підлягають перевірці в бухгалтерії підприємства як за підрахунком підсумків у специфікаціях, так і за звіркою даних специфікацій з актом. Акт складається в двох примірниках.

Завідувач складу щодня передає один примірник акта (при звіті про рух сировини, готової і попутної продукції та зворотних виробничих відходів за формою N 4) до бухгалтерії підприємства з додатком до нього всіх специфікацій, що є невід'ємною частиною акта.

Специфікація складається начальником маргаринового цеху (заводу) або майонезного цеху на кожний вид і сорт продукції, випущеної в одній партії, з групуванням за видами тари, стандартною вагою.

Специфікації складаються в двох примірниках окремо для бочкової тари і окремо для ящикової та підписуються представниками цеху і складу.

У специфікації для бочкової тари вказується маса брутто, тари і нетто. У специфікації для ящикової тари вказується маса нетто.

Один примірник специфікації вручається складу одночасно із здачею продукції, а інший є підставою для складання акта. У трафаретах, нанесених на тару під товаром, вказується маса:

брутто ____________;

тари ______________;

нетто _____________.


Цех _________________

Додаток 1
до форми N 22
"___" ____________ 20__ року

СПЕЦИФІКАЦІЯ N _____
на продукцію в картонній (ящиковій) тарі на

_____________________________________
(найменування продукції)

Дата випуску ________________ 20__ року

 

N
з/п

Вид тари 

Зміна, бригада 

N партії 

Кількість місць 

Вага нетто в
одному місці, кг

Загальна вага
нетто, кг

 

 

  

  

  

  

  

  

  

 

Разом 

  

Загальна вага нетто

____________________________________________________
(словами)

 

Здав ___________________
(підпис, П. І. Б.)

Прийняв ____________________
(підпис, П. І. Б.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цех _________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2
до форми N 22
"___" ____________ 20__ року

СПЕЦИФІКАЦІЯ N ___
на продукцію в бочковій тарі
на ___________________________________________
(найменування продукції)

Дата випуску _______________ 20__ року

 

N
з/п

N партії 

Номер бочки за трафаретом 

Вага, кг 

 

брутто 

тара 

нетто 

 

  

  

  

  

  

  

 

Разом 

  

  

  

Разом вага нетто

____________________________________________________
(словами)

 

Здав ___________________
(підпис, П. І. Б.)

Прийняв ____________________
(підпис, П. І. Б.)

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

47

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5606

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5831

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

2

5308

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4724

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

2

9144

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4367