Лімітно-забірна картка на відпуск сировини у виробництво(форма №20)
|
__________________________ |
Додаток 24 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|
||
|
|
|
|
Форма N 20 |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
ЛІМІТНО-ЗАБІРНА КАРТКА N ___
на відпуск сировини у виробництво
|
Отримано в____________ |
|
|||||||
|
Найменування |
Одиниця виміру |
Ліміт |
Облікова ціна |
||||
|
Головний інженер |
_______________ |
Нач. планового відділу |
_______________ |
Фактично відпущено:
|
За який час |
Вага в натурі, кг |
Номери |
За аналізом лабораторії |
Вага, кг |
Разом відпущене |
Здав |
Прий- |
|||||||||
|
число місяця |
зміна |
відва- |
ана- лізів |
% |
кис- |
воло- |
ваго- |
жиру без вологи і ваго- |
жир- |
|||||||
|
воло- |
ваговий відстій |
жирних кислот |
жиру |
жирних кислот |
||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|
Разом за місяць |
_____________________________________________ |
||||||||||||||||
|
Зав. складом |
________________ |
Нач. цеху |
________________ |
Зав. лабораторії |
________________ |
Зворотний бік форми
Лімітно-забірні картки застосовуються при відпуску жирової сировини із складу сировини на рафінацію, гідрогенізацію, для виробництва маргаринової продукції, майонезу, розщеплення на миловаріння, оліфоваріння та ін. Вони застосовуються також при передачі із складу в цех на переробку фузів, отриманих при зачищенні баків.
Лімітно-забірні картки виписуються і заповнюються у двох примірниках, з яких: перший примірник - для складу, цеху і другий з лінією по діагоналі - для цехів-одержувачів.
Щомісяця при виробничих звітах і при звіті про рух сировини, готової і попутної продукції та зворотних виробничих відходів за формою N 4 за останній день місяця лімітно-забірні картки передаються до бухгалтерії. Бухгалтерія на отриманих примірниках лімітно-забірних карток після їх перевірки проставляє після місячного підсумку ціну і суму та здійснює відповідні бухгалтерські проводки.
Плановий відділ указує в лімітно-забірній картці місячний план переробки відповідного виду жирової сировини.
Вага в натурі (графа 3) указується на підставі записів у книзі відважувань за зміну і за добу. При змінних записах у цих графах підписуються начальник зміни і змінний зливник.
У графах 10, 11 і 13 відображаються показники граф 6, 7 і 8 у натуральному виразі (кг). Для їх визначення дані граф 6, 7 і 8 окремо помножити на дані графи 3, добуток розділити на 100. Дані графи 12 визначають як різницю графи 3 та граф 10 и 11.
Для жирової сировини, що відпускається складом безпосередньо цеху або через салотопку в бочках, барабанах та іншій подібній тарі, вага в натурі повинна відповідати вазі нетто. Вага нетто в цих випадках визначається за трафаретом або, якщо немає трафарету, за фактичною вагою брутто мінус вага тари.
Графи 6 - 11 заповнюються за середньомісячними або середньодобовими даними лабораторії. Графи 12 і 13 відповідно до даних графи 3 і показників лабораторії заповнюються завідувачем складу або начальником цеху і обов'язково звіряються бухгалтерією при прийманні звітів із лімітно-забірними картками.

Коментарів поки немає
Почніть розмову…