Інше
24.08.2023

Рапорт про використання потоків борошна (форма 113б)

12

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728

типова форма № 113-б

Код за ЄДРПОУ _____________________

Назва підприємства _______________________

РАПОРТ
про використання потоків борошна та виробництво продукції
на борошномельному заводі

за « ____» _________ 20 ___ р.

Начальник борошномельного підрозділу ______________________________________________

                           (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

Використано потоків борошна

п/п

Найменування потоків борошна

Залишок на кінець доби, кг

Отримано за добу, кг

Фактичний видаток, кг

Залишок на кінець доби, кг

1

Секція «А» 1-й потік

 

 

 

 

2

2-й потік

 

 

 

 

3

3-й потік

 

 

 

 

4

Разом:

 

 

 

 

5

крупи манні

 

 

 

 

6

крупка (макаронна)

 

 

 

 

7

Секція «Б» 1-й потік

 

 

 

 

8

2-й потік

 

 

 

 

9

3-й потік

 

 

 

 

10

Разом:

 

 

 

 

11

крупи манні

 

 

 

 

12

крупка (макаронна)

 

 

 

 

13

Усього:

 

 

 

 

14

Висівки пшеничні

 

 

 

 

15

Висівки дрібні

 

 

 

 

16

Відходи

 

 

 

 

17

Борошно фасоване

 

 

 

 

Вироблено й реалізовано продукції

Назви

Код

Розсипом

маса, кг

У мішках

У дрібній упаковці

вагою __ кг

вагою __ кг

вагою __ кг

вагою __ кг

вагою __ кг

вагою __ кг

Борошно пшеничне в/c

 

 

 

 

 

 

 

 

Борошно пшеничне 1 с

 

 

 

 

 

 

 

 

Борошно пшеничне 2 с

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом:

 

 

 

 

 

 

 

 

Крупи манні

 

 

 

 

 

 

 

 

Борошно з висівками

 

 

 

 

 

 

 

 

Борошно лікарняне

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відомості про простої

Години простоїв ________________________ Причини простоїв: __________________________

Начальник виробничо-технологічної лабораторії ___________    ___________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

Начальник виробництва

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

Змінний майстер

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

зворотна сторона типової форми № 113-б

Тара порожня

№ пп

Показники

Мішки

Шпагат

Нитки

№ _

№ _

№ _

№ _

№ _

№ _

№ _

1

2

3

4

5

6

7

8

9

1

Залишок від попередньої зміни

 

 

 

 

 

 

 

2

Отримано зі складу тари

 

 

 

 

 

 

 

3

Використано на вибивання

 

 

 

 

 

 

 

4

Здано на склад тари

 

 

 

 

 

 

 

5

Залишок на кінець зміни

 

 

 

 

 

 

 

6

Фактично передано

 

 

 

 

 

 

 

7

Нестача

 

 

 

 

 

 

 

8

Надлишок

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишок тари на кінець зміни

Здав

змінний майстер

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

начальник виробництва

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

Прийняв

змінний майстер

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

начальник виробництва

___________ __________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

12

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5498

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5752

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

1

5221

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4687

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

9076

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4309