Рапорт про використання потоків борошна (форма 113б)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 113-б
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства _______________________
РАПОРТ
про використання потоків борошна та виробництво продукції
на борошномельному заводі
за « ____» _________ 20 ___ р.
Начальник борошномельного підрозділу ______________________________________________
(Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Використано потоків борошна
|
№ п/п |
Найменування потоків борошна |
Залишок на кінець доби, кг |
Отримано за добу, кг |
Фактичний видаток, кг |
Залишок на кінець доби, кг |
|
1 |
Секція «А» 1-й потік |
|
|
|
|
|
2 |
2-й потік |
|
|
|
|
|
3 |
3-й потік |
|
|
|
|
|
4 |
Разом: |
|
|
|
|
|
5 |
крупи манні |
|
|
|
|
|
6 |
крупка (макаронна) |
|
|
|
|
|
7 |
Секція «Б» 1-й потік |
|
|
|
|
|
8 |
2-й потік |
|
|
|
|
|
9 |
3-й потік |
|
|
|
|
|
10 |
Разом: |
|
|
|
|
|
11 |
крупи манні |
|
|
|
|
|
12 |
крупка (макаронна) |
|
|
|
|
|
13 |
Усього: |
|
|
|
|
|
14 |
Висівки пшеничні |
|
|
|
|
|
15 |
Висівки дрібні |
|
|
|
|
|
16 |
Відходи |
|
|
|
|
|
17 |
Борошно фасоване |
|
|
|
|
Вироблено й реалізовано продукції
|
Назви |
Код |
Розсипом маса, кг |
У мішках |
У дрібній упаковці |
||||
|
вагою __ кг |
вагою __ кг |
вагою __ кг |
вагою __ кг |
вагою __ кг |
вагою __ кг |
|||
|
Борошно пшеничне в/c |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Борошно пшеничне 1 с |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Борошно пшеничне 2 с |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Крупи манні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Борошно з висівками |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Борошно лікарняне |
|
|
|
|
|
|
|
|
Відомості про простої
Години простоїв ________________________ Причини простоїв: __________________________
Начальник виробничо-технологічної лабораторії ___________ ___________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Начальник виробництва
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Змінний майстер
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
зворотна сторона типової форми № 113-б
Тара порожня
|
№ пп |
Показники |
Мішки |
Шпагат |
Нитки |
||||
|
№ _ |
№ _ |
№ _ |
№ _ |
№ _ |
№ _ |
№ _ |
||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|
1 |
Залишок від попередньої зміни |
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Отримано зі складу тари |
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Використано на вибивання |
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
Здано на склад тари |
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
Залишок на кінець зміни |
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
Фактично передано |
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
Нестача |
|
|
|
|
|
|
|
|
8 |
Надлишок |
|
|
|
|
|
|
|
Залишок тари на кінець зміни
Здав
змінний майстер
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
начальник виробництва
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Прийняв
змінний майстер
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
начальник виробництва
___________ __________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

Коментарів ще немає