Штабельний ярлик на зерно
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 78
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства ___________________________
ШТАБЕЛЬНИЙ ЯРЛИК № _____
на зерно
Дата надходження «___» ________________ 20___ р. Маса, кг _______________________________
Зерносховище (склад) № _______ Відділення, секція _________ Висота насипу, м ______________
Культура ____________ Клас __________ Сорт __________ Тип __________ Підтип ___________
Походження _________________________________________________________________________
Показники якості зерна при закладенні на зберігання
|
Дата |
Маса партії, кг |
Вологість, % |
Натура, г/л |
Масова частка білка, % |
Склоподібність, % |
Сміттєва домішка, % |
Зернова домішка, % |
Клейковина |
|||||||
|
усього: |
у тому числі |
усього: |
у тому числі |
кількість, % |
якість |
||||||||||
|
зіпсовані |
* |
пророслі |
ушкоджені |
* |
одиниць приладу ВДК |
група |
|||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Результати спостереження за станом зерна в період зберігання
|
Дата |
Температура зовнішнього повітря, °C |
Температура |
Колір, запах |
Зараженість |
Оздоровчі |
Підпис лаборанта |
Підпис майстра |
|||
|
верхнього |
середнього |
нижнього |
найменування |
ступінь, кількість екземплярів |
||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
__________
* Заповнюється іншими показниками якості зерна, згідно національного стандарту на культуру.

Коментарів ще немає