Посадові інструкції
06.02.2023

Робоча інструкція укладальника хлібобулочних виробів

18

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «_______________»

(назва підприємства)

 

 

 

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «________________»

підпис       Ім’я ПРІЗВИЩЕ

 «__» ________ 20__ р.

 

 

РОБОЧА ІНСТРУКЦІЯ

укладальника хлібобулочних виробів

(Код КП – 9322)

 

1. Загальні положення

1.1. Посада "Укладальник хлібобулочних виробів " відноситься до категорії "Робітники".

1.2. Знає та застосовує у діяльності:

      - сорти виробів, стандарти на хлібобулочні вироби;

      - правила укладання і вибракування продукції за органолептичними ознаками.

1.3. Призначається на посаду та звільняється з посади наказом по організації (підприємству/організації).

1.4. Підпорядковується безпосередньо _____________________.

1.5. Керує роботою _____________________________________.

1.6. Під час відсутності, заміщається особою, призначеною в установленому порядку, яка набуває відповідних прав і несе відповідальність за належне виконання покладених на нього обов'язків.

 

2. Характеристика робіт, завдання та посадові обов'язки

2.1. Укладає готову продукцію на вагонетки, в лотки, контейнери та іншу тару до 7 т хліба та до 1,2 т булочних виробів за зміну.

2.2. Підраховує кількість здаваної в експедицію продукції.

2.3. Контролює кількість хлібобулочних виробів у лотках, ящиках, вагонетках і контейнерах.

2.4. Укладає продукцію на стелажі.

2.5. Вибраковує готову продукцію за органолептичними ознаками.

2.6. Переносить вручну, перевозить на вагонетках, етажерках, візках готову продукцію і тару.

2.7. Знає, розуміє і застосовує діючі нормативні документи, що стосуються його діяльності.

2.8. Знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримується норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

 

3. Права

Укладальник хлібобулочних виробів має право:

3.1. Вживати дії для запобігання та усунення випадків будь-яких порушень або невідповідностей.

3.2. Отримувати всі передбачені законодавством соціальні гарантії.

3.3. Вимагати сприяння у виконанні своїх посадових обов'язків і здійсненні прав.

3.4. Вимагати створення організаційно-технічних умов, необхідних для виконання посадових обов'язків та надання необхідного обладнання та інвентарю.

3.5. Знайомитися з проектами документів, що стосуються його діяльності.

3.6. Запитувати і отримувати документи, матеріали та інформацію, необхідні для виконання своїх посадових обов'язків і розпоряджень керівництва.

3.7. Підвищувати свою професійну кваліфікацію.

3.8. Повідомляти про виявлені в процесі своєї діяльності порушення і невідповідності і вносити пропозиції щодо їх усунення.

3.9. Ознайомлюватися з документами, що визначають права та обов'язки за займаною посадою, критерії оцінки якості виконання посадових обов'язків.

 

4. Відповідальність

Укладальник хлібобулочних виробів несе відповідальність за:

4.1. Невиконання або несвоєчасне виконання покладених цією посадовою інструкцією обов`язків та (або) невикористання наданих прав.

4.2. Недотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.

4.3. Розголошення інформації про організацію (підприємство/установу), що відноситься до комерційної таємниці.

4.4. Невиконання або неналежне виконання вимог внутрішніх нормативних документів організації (підприємства/установи) та законних розпоряджень керівництва.

4.5. Правопорушення, скоєні в процесі своєї діяльності, в межах, встановлених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством.

4.6. Завдання матеріального збитку організації (підприємству/установі) в межах, встановлених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством.

4.7. Неправомірне використання наданих службових повноважень, а також використання їх в особистих цілях.

 

5. Кваліфікаційні вимоги

5.1. Базова загальна середня освіта або початкова загальна освіта. Мінімальна професійна підготовка на виробництві чи інструктаж. Без вимог до стажу роботи

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

18

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5549

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5786

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

2

5264

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4705

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

1

9101

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4328