Спеціалізована товарна накладна на перевезення молочної сировини (Форма № 1-ТН (МС))
|
_________________________________________ (найменування/П.І.Б. суб’єкта господарювання або П.І.Б. фізичної особи, яка відправляє молочну сировину) |
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 01.12.2015 № 457 Форма № 1-ТН (МС) |
Спеціалізована товарна накладна на перевезення молочної сировини
|
Найменування молочної сировини |
Маса, кг |
Вміст жиру, % |
Вміст білка, % |
Кислот-ність, °Т |
Темпера-тура, °С |
Сухі речо-вини, % |
Ступінь чистоти |
Загальне бактеріальне обсіменіння, тис./см³ |
Густина, °А |
Кількість соматичних клітин, тис./см³ |
Термостій-кість |
Ґатунок |
|
|
натуральної жирності |
базисної жирності |
||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|
Відправлено |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Прийнято |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Якісні показники молока визначаються згідно з вимогами ДСТУ 3662-97 “Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі”, затвердженими наказом Держспоживстандарту України від 05 грудня 1997 року № 736, а з 01 січня 2017 року визначатимуться відповідно до вимог ДСТУ 3662:2015 “Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови”, затверджених наказом державного підприємства “Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості” від 22 червня 2015 року № 61.
|
Відпуск молочної сировини дозволив |
|
Вантажовідправник (уповноважена особа) |
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
Аналіз зробив |
|
(посада, П.І.Б., підпис) |
Вантажоодержувач |
(посада, П.І.Б., підпис)
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Молочну сировину здав |
|
(посада, П.І.Б., підпис)
|
Аналіз зробив |
|
(найменування підприємства, посада, П.І.Б., підпис) |
||||||||||||||||||||||||||
|
Матеріальні цінності отримав |
|
(посада, П.І.Б., підпис)
|
(посада, П.І.Б., підпис)
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
За довіреністю |
|
№ |
|
(посада, П.І.Б., підпис) |
від “ |
|
|
” |
|
20 |
|
р., |
М.П. (за наявності) |
||||||||||||||||||
|
виданою |
(серія) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||
(найменування/П.І.Б. суб’єкта господарювання)
Директор Департаменту продовольства
Д.Ю. Шульмейстер

Коментарів поки немає
Почніть розмову…