Облік акцизу на настоянку: нюанси звітності та виробництва
1. Спеції+спирт= Н/ф ароматний спирт 72%
2. Н/ф ароматний спирт 72%+ вода= Н/ф напою джин 42%
3. Н/ф напою джин 42%+смородина+вода= настоянка 38%.
Настоянку розливаємо в пляш, як готовий продукт.
На скільки я розумію в звіті 1-ВП ми не відображаємо сировину та напів-фабрикати(Н/ф), тому вважаю, що в звіті 1-ВП в гр 6(вироблено), повинна бути відображенна тільки настоянка, джин, як Н/ф для виготовлення настоянки не повинен відображатись в звіті заголом. Ви згодні ?
так, згодна
У Звіті № 1-ВП (Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв) відображається лише готова продукція, яка призначена для реалізації.
Сировина (спирт, вода, спеції, смородина) не відображається у звіті 1-ВП. Напівфабрикати (Н/ф), які використовуються виключно для подальших технологічних процесів всередині вашого підприємства і не призначені для продажу, також не відображаються у звіті 1-ВП.
Джин, використаний як сировина для виготовлення настоянки, в даному випадку розглядається як внутрішній технологічний перехід сировини і не відображається в графі 6 "Вироблено". У графі 6 "Вироблено" звіту 1-ВП буде відображена лише кінцева "Настоянка" міцністю 38%, розлита в тару та готова до продажу.
Податківці відповідають туманно. Тому, на нашу думку, варто звернутися до органу ДПС по індивідуальну податкову консультацію.
Раді допомогти, звертайтесь ще!
Відповідь від 15 хвилин!
Підключіть сервіс «Особистий консультант» та отримайте рішення всіх ваших робочих завдань від найкращих експертів-практиків країни.
Коригування ПДВ при поверненні товару під час військового стану
тов, платник пдв, який на період військового стану користується податковою …
Запровадження графіку змінності для нових працівників у ФОП
ФОП узяв до штату 2-х товаришів по роботі: один …

