Звітність
05.12.2023

Виробничий звіт з розщеплення жирів і виробництва гліцерину (форма №28)

12

__________________________
(підприємство, організація)

Додаток36
до Порядку обліку сировини, матеріалів
та готової продукції на підприємствах
олійно-жирової галузі

Ідентифікаційний

 

код за ЄДРПОУ  

 

 

 

 

   Форма N 28

 

 

Код за ДКУД

  

ЗАТВЕРДЖУЮ:
Головний інженер_______________
«___» ____________ 20__ року

ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
з розщеплення жирів і виробництва гліцерину

за ____________________ 20___ року

I. Рух жирової сировини та допоміжних матеріалів

Найменування жирової сировини й допоміжних матеріалів

Залишок на початок місяця

Надійшло за місяць

Витрати за місяць

Залишок на кінець місяця

на розщеплення

інші

у натурі

у жирах

у натурі

у жирах

у натурі

у жирах

у натурі

у жирах

у натурі

у жирах

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Саломас:
високотитровий

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

низькотитровий 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

червоний 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Олія:
соняшникова

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

соєва 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Жир тваринний:
1-й ґатунок

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

2-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

3-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Жир технічний:
1-й ґатунок

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

2-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

3-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Усього жирів 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Контакт 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Сірчана кислота 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Вапно 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

II. Розщеплення жирів і виробництво гліцерину

N
з/п

Найменування жирів

Вага в нату-
рі, кг

Волога, %

Вміст мила в сирому жирі

Вага жиру, кг (за ви-
раху-
ванням вологи)

Жир без вологи

Вага в перера-
хунку на триглі-
цериди, кг

Вихід гліцерину

кислот-
ність, %

вміст неомилю-
ваних речовин, %

сирий гліцерин (88 %-й)

динамітний гліцерин (98 %-й)*

за планом (у % від ваги три-
гліце-
ридів)

фактично виробленно

план (у % від ваги триглі-
цери-
дів)

фактично вироблено

вага в на-
турі, кг

% гліце-
рину

вага в перера-
хунку на 88 %-й, кг

вихід у % від ваги триглі- церидів

вага в на-
турі, кг

% гліце-
рину

вага в перера-
хунку на 98 %-й, кг

вихід у % від ваги три-
гліце-
ридів

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

  

Саломас 

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

  

  

  

Усього 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

____________
* Заповнюється на підприємствах, що мають установку для іонообмінного очищення гліцерину.

III. Рух жирних кислот

(кг)

Найменування

Залишок у цеху на початок місяця

Отримано від розщеплення жирів

Здано

Залишок у цеху

до складу

іншим цехам

у натурі

у пере-
рахунку на 100 %

у натурі

у пере-
рахунку на 100 %

у натурі

у пере-
рахунку на 100 %

у натурі

у пере-
рахунку на 100 %

у натурі

у пере-
рахунку на 100 %

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Жирні кислоти: 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

саломасу 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

технічного жиру 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

1-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

2-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

3-й ґатунок 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Разом 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

IV. Рух гліцерину

Наймену-
вання

Залишок у цеху на початок місяця

Отримано при
розщепленні гліцеридів

ЗДАНО

Залишок у цеху на кінець місяця

на склад

іншим цехам

у на-
турі, кг

% гліце-
рину

у пере-
рахунку на 88 %-й, кг

у на-
турі, кг

% гліце-
рину

у пере-
рахунку на 88 %-й, кг

у на-
турі, кг

% гліце-
рину

у пере-
рахунку на 88 %-й, кг

у на-
турі, кг

% гліце-
рину

у пере-
рахунку на 88 %-й, кг

у на-
турі, кг

% гліце-
рину

у пере-
рахунку на 88 %-й, кг

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Гліцерин сирий 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Гліцеринова вода 

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

Солодка вода 

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідка 

  

Якість гліцерину сирого 

Вихід жирних кислот у % до вихідного жиру
(без вологи і відстою) ................................................ %
Середня глибина розщеплення ................................ %

  

Середній вміст гліцерину ............................................. %
Середній вміст води ..................................................... %
Середній вміст органічного залишку .......................... %

Нач. цеху розщеплювання жирів _______ ____________
(підпис) (П. І. Б.)
Звіт прийняв і перевірив бухгалтер _______ _________
(підпис) (П. І. Б.)

  

Нач. виробничого відділу _________ ____________
(підпис) (П. І. Б.)
Нач. планового відділу ___________ _____________
(підпис) (П. І. Б.)
Висновок за звітом ____________________________
Відповідальна особа (головний інженер,
нач. виробництва, гол. технолог)_______ _________
(підпис) (П. І. Б.)

Виробничий звіт з розщеплення жирів і виробництва гліцерину заповнюється в такому порядку:

I. Рух жирової сировини і допоміжних матеріалів. Залишки на початок і кінець місяця (графи 2, 3, 10, 11) - на основі актів інвентаризації; надходження за місяць (графи 4 і 5) - за даними лімітно-забірних карток (форма N 20 або типова форма N М-8); інші витрати (графи 8 і 9) заповнюються, якщо за розпорядженням директора підприємства з цеху будуть відпущені матеріальні цінності (контакт, сірчана кислота тощо). Кількість цих цінностей повинна відповідати кількості, вказаній у документах на відпуск.

Відпуск на сторону нерозщеплених жирів і жирних кислот безпосередньо з розщеплювального цеху не допускається.

За потреби жири здаються на склад.

II. Розщеплення жирів і виробництво гліцерину заповнюється таким чином:

графа 3 (вага в натурі) - з графи 6 розділу I;

графи 4, 5, 7 і 8 - за даними аналізів заводської лабораторії;

графа 6 (вага жиру, за вирахуванням вологи) визначається шляхом виключення вологи (графа 4) з ваги жиру в натурі (графа 3);

графа 9 (вага в перерахунку на тригліцериди) визначається так: з даних графи 6 віднімається вага вільних жирних кислот, що містяться в сирому жирі, і неомилювальних речовин, за даними граф 7 і 8;

графа 10 включає планові норми виходу гліцерину з усіх видів сировини з визначенням за підсумком середньозваженої норми за всіма розщепленими жирами;

графи 11 - 14 заповнюються тільки за підсумком.

У розділах II, III, IV показується кількість вироблених жирних кислот і гліцерину та їх рух. Виробництво продукції визначається зважуванням або замірюванням.

Кількість тригліцеридів, що надходять на розщеплення, наводиться на основі даних лабораторії.

При визначенні відсотка виходу гліцерину за місяць ураховується зміна залишків (кисла гліцеринова вода, нейтралізована гліцеринова вода тощо).

 

 

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

12

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5566

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5799

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

2

5275

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4735

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

2

9119

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4346