Виробничий звіт з розщеплення жирів і виробництва гліцерину (форма №28)
|
__________________________ |
Додаток36 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|
||
|
|
|
|
Форма N 28 |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
|
ЗАТВЕРДЖУЮ: |
ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
з розщеплення жирів і виробництва гліцерину
за ____________________ 20___ року
I. Рух жирової сировини та допоміжних матеріалів
|
Найменування жирової сировини й допоміжних матеріалів |
Залишок на початок місяця |
Надійшло за місяць |
Витрати за місяць |
Залишок на кінець місяця |
||||||
|
на розщеплення |
інші |
|||||||||
|
у натурі |
у жирах |
у натурі |
у жирах |
у натурі |
у жирах |
у натурі |
у жирах |
у натурі |
у жирах |
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|
Саломас: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
низькотитровий |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
червоний |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Олія: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
соєва |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Жир тваринний: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Жир технічний: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього жирів |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Контакт |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Сірчана кислота |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вапно |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
II. Розщеплення жирів і виробництво гліцерину
|
N |
Найменування жирів |
Вага в нату- |
Волога, % |
Вміст мила в сирому жирі |
Вага жиру, кг (за ви- |
Жир без вологи |
Вага в перера- |
Вихід гліцерину |
||||||||||
|
кислот- |
вміст неомилю- |
сирий гліцерин (88 %-й) |
динамітний гліцерин (98 %-й)* |
|||||||||||||||
|
за планом (у % від ваги три- |
фактично виробленно |
план (у % від ваги триглі- |
фактично вироблено |
|||||||||||||||
|
вага в на- |
% гліце- |
вага в перера- |
вихід у % від ваги триглі- церидів |
вага в на- |
% гліце- |
вага в перера- |
вихід у % від ваги три- |
|||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|
|
Саломас |
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
Усього |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
____________
* Заповнюється на підприємствах, що мають установку для іонообмінного очищення гліцерину.
III. Рух жирних кислот
(кг)
|
Найменування |
Залишок у цеху на початок місяця |
Отримано від розщеплення жирів |
Здано |
Залишок у цеху |
||||||
|
до складу |
іншим цехам |
|||||||||
|
у натурі |
у пере- |
у натурі |
у пере- |
у натурі |
у пере- |
у натурі |
у пере- |
у натурі |
у пере- |
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|
Жирні кислоти: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
саломасу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
технічного жиру |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3-й ґатунок |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IV. Рух гліцерину
|
Наймену- |
Залишок у цеху на початок місяця |
Отримано при |
ЗДАНО |
Залишок у цеху на кінець місяця |
|||||||||||
|
на склад |
іншим цехам |
||||||||||||||
|
у на- |
% гліце- |
у пере- |
у на- |
% гліце- |
у пере- |
у на- |
% гліце- |
у пере- |
у на- |
% гліце- |
у пере- |
у на- |
% гліце- |
у пере- |
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|
Гліцерин сирий |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Гліцеринова вода |
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
Солодка вода |
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Довідка |
|
Якість гліцерину сирого |
|||||||||||||
|
Вихід жирних кислот у % до вихідного жиру |
|
Середній вміст гліцерину ............................................. % |
|||||||||||||
|
Нач. цеху розщеплювання жирів _______ ____________ |
|
Нач. виробничого відділу _________ ____________ |
|||||||||||||
Виробничий звіт з розщеплення жирів і виробництва гліцерину заповнюється в такому порядку:
I. Рух жирової сировини і допоміжних матеріалів. Залишки на початок і кінець місяця (графи 2, 3, 10, 11) - на основі актів інвентаризації; надходження за місяць (графи 4 і 5) - за даними лімітно-забірних карток (форма N 20 або типова форма N М-8); інші витрати (графи 8 і 9) заповнюються, якщо за розпорядженням директора підприємства з цеху будуть відпущені матеріальні цінності (контакт, сірчана кислота тощо). Кількість цих цінностей повинна відповідати кількості, вказаній у документах на відпуск.
Відпуск на сторону нерозщеплених жирів і жирних кислот безпосередньо з розщеплювального цеху не допускається.
За потреби жири здаються на склад.
II. Розщеплення жирів і виробництво гліцерину заповнюється таким чином:
графа 3 (вага в натурі) - з графи 6 розділу I;
графи 4, 5, 7 і 8 - за даними аналізів заводської лабораторії;
графа 6 (вага жиру, за вирахуванням вологи) визначається шляхом виключення вологи (графа 4) з ваги жиру в натурі (графа 3);
графа 9 (вага в перерахунку на тригліцериди) визначається так: з даних графи 6 віднімається вага вільних жирних кислот, що містяться в сирому жирі, і неомилювальних речовин, за даними граф 7 і 8;
графа 10 включає планові норми виходу гліцерину з усіх видів сировини з визначенням за підсумком середньозваженої норми за всіма розщепленими жирами;
графи 11 - 14 заповнюються тільки за підсумком.
У розділах II, III, IV показується кількість вироблених жирних кислот і гліцерину та їх рух. Виробництво продукції визначається зважуванням або замірюванням.
Кількість тригліцеридів, що надходять на розщеплення, наводиться на основі даних лабораторії.
При визначенні відсотка виходу гліцерину за місяць ураховується зміна залишків (кисла гліцеринова вода, нейтралізована гліцеринова вода тощо).

Коментарів ще немає