Виробничий звіт маргаринового заводу (цеху) (форма №26)
|
__________________________ |
Додаток32 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|
||
|
|
|
|
Форма N 26 |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
|
ЗАТВЕРДЖУЮ: |
ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
маргаринового заводу (цеху)
за _____________ місяць 20__ року
Розділ I
|
|
Найменування сировини, матеріалів і відходів |
Ціна за 1 кг, грн |
Зали- |
Надій- |
Якість жирів, що надійшли у виробництво |
Вироблено продукції |
Разом витрачено у вироб- |
Здано до складу, кг |
Зали- |
Довід- |
||||||||
|
кис- |
воло- гість, % |
від- |
||||||||||||||||
|
витрачено сировини і матеріалів у виробництві на вироблення маргаринової продукції |
кіль- |
су- |
||||||||||||||||
|
на весь випуск, кг |
сума, грн |
на весь випуск, кг |
сума, грн |
на весь випуск, кг |
сума, грн |
|||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
|
|
I. Жирова сировина |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Саломас |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Олія |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Емульгатор |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
РАЗОМ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
II. Основні матеріали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Молоко |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Цукор |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Сіль |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
III. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Жир: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Незворотні втрати |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Усього витрачено сировини і матеріалів за вирахуванням відходів і втрат |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IV. Допоміжні матеріали |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1 |
Сода |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
Фільтротканина |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
Тара |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Довідка
Із загального виробництва:
а) розфасовано маргарину _______ кг
б) ___________________________
Розділ II
|
Найменування |
Витрати жиру, кг |
Відхилення від норм |
Вміст у готовій продукції, % |
Питома вага вищого ґатунку, % |
Загальна бальна оцінка |
у тому числі |
|
||||||
|
за нормою |
фак- |
жиру |
цукру |
солі |
моло- |
воло- |
за смаком і запахом |
за кон- |
|
||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|
|
А. Готова продукція |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
вершковий |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
сонячний |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
безмолочний |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Кухонні жири |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом жирів і продукції |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Б. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Жир: |
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
у жироловках |
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
Незворотні втрати |
|
|
|
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
Х |
|
|
Разом жирів у відходах і втратах, кг _________________ |
Нач. виробничого відділу _____________ Нач. планового відділу __________________ |
||||||||||||

Коментарів ще немає