Звітність
27.11.2023

Виробничий звіт маргаринового заводу (цеху) (форма №26)

14

__________________________
(підприємство, організація)

Додаток32
до Порядку обліку сировини, матеріалів
та готової продукції на підприємствах
олійно-жирової галузі

Ідентифікаційний

 

код за ЄДРПОУ  

 

 

 

 

   Форма N 26

 

 

Код за ДКУД

  

ЗАТВЕРДЖУЮ:
Керівник підприємства _______________
«___» ____________ 20__ року

ВИРОБНИЧИЙ ЗВІТ
маргаринового заводу (цеху)

 за _____________ місяць 20__ року

Розділ I


з/п

Найменування сировини, матеріалів і відходів

Ціна за 1 кг, грн

Зали-
шок на початок місяця, кг

Надій-
шло за місяць, кг

Якість жирів, що надійшли у виробництво

Вироблено продукції

Разом витрачено у вироб-
ництві

Здано до складу, кг

Зали-
шок на кі-
нець місяця,
кг

Довід-
ково

кис-
лотне чис-
ло,
мг КОН

воло- гість, %

від-
стій за ва-
гою, %

витрачено сировини і матеріалів у виробництві на вироблення маргаринової продукції

кіль-
кість, кг

су-
ма, грн

на весь випуск, кг

сума, грн

на весь випуск, кг

сума, грн

на весь випуск, кг

сума, грн

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

  

I. Жирова сировина 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Саломас 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Олія 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Емульгатор 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

РАЗОМ 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

II. Основні матеріали 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Молоко 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Цукор 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Сіль 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Разом 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

III. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Жир:
у жироловках

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Незворотні втрати 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Разом 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Усього витрачено сировини і матеріалів за вирахуванням відходів і втрат
(I + II - III)

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

IV. Допоміжні матеріали 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Сода 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Фільтротканина 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Тара 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідка

Із загального виробництва:

а) розфасовано маргарину _______ кг

б) ___________________________

Розділ II

Найменування
продукції і відходів

Витрати жиру, кг 

Відхилення від норм
(- економія, + перевитрата)

Вміст у готовій продукції, % 

Питома вага вищого ґатунку, % 

Загальна бальна оцінка 

у тому числі 

 

за нормою
на фактич-
не вироб-
ництво

фак-
ти-
чні

жиру 

цукру 

солі 

моло-
ка

воло-
ги

за смаком і запахом 

за кон-
систен-
цією

 

10 

11 

12 

13 

 

А. Готова продукція
Маргарин:
молочний

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

вершковий 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

сонячний 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

безмолочний 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Кухонні жири 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Разом жирів і продукції 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Б. Зворотні виробничі відходи жирів і незворотні втрати 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Жир: 

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

 

у жироловках 

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

 

Незворотні втрати 

  

  

  

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

Х 

 

Разом жирів у відходах і втратах, кг _________________
УСЬОГО жирів (А + Б), кг ________________________
Нач. маргаринового цеху (заводу) __________________
(підпис) (П. І. Б.)
Звіт прийняв і перевірив бухгалтер _________________
(підпис) (П. І. Б.)

Нач. виробничого відділу _____________ Нач. планового відділу __________________
(підпис) (П. І. Б.) (підпис) (П. І. Б.)
Висновок за звітом _________________________________________________________
Відповідальна особа
(головний інженер, нач. виробництва, гол. технолог та ін.) _______________________
(підпис) (П. І. Б.)

 

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

14

Коментарі

Коментарів ще немає

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

1

5033

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

1

5529

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

1

4588

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

8960

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

1

4203