Акт інвентаризації сировини, незавершеного виробництва, напівфабрикатів, готової і попутної продукції, зворотних виробничих відходів (форма №17)
|
___________________________ |
Додаток 19 |
||
|
Ідентифікаційний |
|
||
|
код за ЄДРПОУ |
|||
|
|
|
||
|
|
|
|
Форма N 17 |
|
|
|
Код за ДКУД |
|
ЗАТВЕРДЖУЮ:
Керівник підприємства
_______________
«___» ____________ 20__ року
АКТ
інвентаризації сировини, незавершеного виробництва, напівфабрикатів, готової і
попутної продукції, зворотних виробничих відходів
|
На початок проведення інвентаризації всі видаткові і прибуткові документи на товарно-матеріальні цінності здані до бухгалтерії і всі товарно-матеріальні цінності, що надійшли під мою (нашу) відповідальність, оприбутковані, а вибулі - списані у витрати. Останні документи: Матеріально відповідальні особи: |
||||||||||||||
|
__________________ |
___________________________________ |
________________ |
||||||||||||
|
__________________ |
___________________________________ |
________________ |
||||||||||||
|
"___" ____________ 20__ року інвентаризаційна комісія в складі голови
|
||||||||||||||
|
N |
Найме- |
Місце збері- |
Висота запов- |
Розмір ємностей, м |
Об'єм, м3 |
Темпе- |
Питома вага |
Вага в натурі, кг |
Номер аналізу |
Відсоток жиру за аналізом |
Вага жиру (без вологи і вагового відстою), кг |
Вага в перера- |
||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
||
|
Середньомісячна олійність переробленого олійного насіння |
|
|
Голова комісії _________________________ |
Члени комісії ______________________________ |
|
Усі цінності, зазначені в цьому акті, з N _______ до N _____ перевірені в натурі за моєї присутності і внесені до акта, у зв'язку з чим претензій до інвентаризаційної комісії не маю. Цінності, перераховані в акті, перебувають на моєму відповідальному зберіганні. Матеріально відповідальна особа _________________________________________________________ Указані в цьому акті дані і підрахунки перевірив |
|
|
__________________________ |
__________________________________ |
|
Акт інвентаризації (форма N 17) призначений для оформлення місячної і річної інвентаризації на складах і в цехах. При знятті залишків сировини, напівфабрикатів, готової та попутної продукції і зворотних виробничих відходів проводиться зважування і визначається фактичний вміст жиру (при необхідності) за даними лабораторії. Визначення залишків жирової сировини і незавершеного виробництва вимірами допускається тільки при місячній інвентаризації в цехах. У цьому разі заповнюються графи 4, 5, 6 і 7 на підставі вимірів, а графа 8 - за вказівкою лабораторії. У графі 5 вказуються габарити ємності (ширина - у чисельнику, довжина - у знаменнику). У графі 4 в чисельнику вказується висота наповнення бака, у знаменнику - ціна поділу в одному сантиметрі висоти бака. При інвентаризації залишків на складах і річній інвентаризації в цехах графи 4, 5, 6, 7 і 8 не заповнюються. Графа 13 заповнюється при інвентаризації незавершеного виробництва. Перерахунок у початкову сировину (олійне насіння, жири та ін.) проводиться на підставі даних лабораторії. Розрахунок додається до акта інвентаризації. При складанні цього акта інвентаризації маргаринової продукції, олії та мила ґатунок цієї продукції вказується в графі 2. |
|

Коментарів ще немає