Журнал оперативного контролю показників якості зерна і продукції на борошномельних заводах (форма 52)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 52
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства ______________________________________
ЖУРНАЛ
оперативного контролю показників якості зерна і продукції на борошномельних заводах
Розпочато «___» _______________ 20___ р. Закінчено «___» _____________ 20___ р.
|
І. Якість зерна Культура __________________________ Код ____________ |
|||||||||||||||||||
|
Вид лабораторних досліджень |
Показники якості до очищення |
||||||||||||||||||
|
вологість, % |
зольність, % |
натура, г/л |
склоподібність, % |
Клейковина |
Сміттєва домішка, % |
Зернова домішка, % |
|||||||||||||
|
кількість, % |
якість, |
усього: |
*згідно з національним стандартом на культуру |
усього: |
*згідно з національним стандартом на культуру |
||||||||||||||
|
мінеральна |
шкідлива |
биті зерна |
пророслі зерна |
* |
* |
* |
* |
||||||||||||
|
* |
* |
||||||||||||||||||
|
А |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
||
|
попередні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
Показники якості після очищення |
||||||||||||||||||
|
попередні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
Відходи |
|
Кількість браку (вказати вид продукції |
|||||||||||||||||
|
найменування |
категорія |
код |
вміст зерна, % |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||
|
З даними аналізу і зауваженнями ознайомлений ________________________________________________________________________________________ |
|||||||||||||||||||
|
Лаборант ___________ ________________________________________ (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
|||||||||||||||||||
права полоса типової форми № 52
|
ІІ. Якість продукції |
|
|||||||||||||||||||||||
|
Вид лабораторних досліджень |
Вологість, % |
Зольність, % |
Клейковина |
Залишок на ситі, % |
Прохід крізь сито, % |
Металомагні- тні домішки, г/кг |
Хруст |
Колір, запах, смак |
Зараженість |
|
Вид лабораторних досліджень |
Показники якості |
|
|||||||||||
|
білизна, умовних одиниць |
кількість, % |
якість, одиниць ВДК |
найме-нування |
кількість |
вологість, % |
зольність, % |
прохід крізь сито № 23, % |
прохід крізь сито № 38, % |
металомагнітні домішки мг/кг |
хруст |
зараженість |
|
||||||||||||
|
найме- нування |
кількість |
|
||||||||||||||||||||||
|
А |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
|
||||||||||||
|
попередні |
борошно ________________ сорт __________________ код _______ |
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
А |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
попередні |
крупи манні, код ___________ |
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
попередні |
борошно ________________ сорт __________________ код _______ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
попередні |
висівки, код __________ |
|
|||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||
|
попередні |
борошно ________________ сорт __________________ код _______ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Примітки _____________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ _______________________________________________________________ Змінний майстер _________ ___________________________ (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
|
||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||
|
попередні |
борошно ________________ сорт __________________ код _______ |
|
||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||
|
середньозмінні |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||

Коментарів ще немає