Журнал пробної випічки (форма 70)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 70
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства ______________________________________
ЖУРНАЛ ПРОБНОЇ ВИПІЧКИ
Розпочато «___» _____________ 20___ р. Закінчено «___» ____________ 20___ р.
|
Дата набивання (виробництва) |
Сорт борошна |
Вологість борошна, % |
За формулою |
Об’єм випеченого хліба, смі |
Об’ємний вихід хліба на 100 г борошна, смі |
Подовий хліб |
Зовнішній вигляд хліба |
Колір скоринки |
Стан скоринки |
Колір м’якушки |
Пористість, % |
Еластичність |
Смак |
Запах |
Хрускіт |
Примітка |
Підпис лаборанта |
ВЛАСНЕ ІМ’Я |
|||
|
кількість |
кількість |
висота, мм |
діаметр, мм |
формостійкість |
|||||||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |

Коментарів ще немає