Інше
14.08.2023

Журнал оперативного контролю показників якості по круп'яному заводу (форма 53)

11

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728

типова форма № 53

Код за ЄДРПОУ _____________________

Назва підприємства ______________________________________

ЖУРНАЛ
оперативного контролю показників якості по круп’яному заводу

Розпочато «___» ____________________ 20___ р.     Закінчено «___» __________________ 20___ р.

ліва полоса типової форми № 53

Показники       ______________   ________

якості зерна              культура                             код

Дата __________________               Зміна ___________

час

№ проби

маса зерна, кг

тип

вологість, %

натура, г/л

плівчас­тість, %

*

*

*

Сміттєва домішка, %

Зернова домішка, %

Дрібного зерна, %

Зараже­ність, %

*

Усього:

у тому числі

усього:

у тому числі

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Середньозмінна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Показники якості зерна після очищення

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Середньозмінна

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Показники якості побічних продуктів і відходів

Найменування відходів

вологість

смітна домішка

Зернова домішка

Нормальне зерно у відходах

Метало-магнітна домішка

____ год

____ год

____ год

____ год

середнє

____ год

____ год

____ год

____ год

середнє

____ год

____ год

____ год

____ год

середнє

____ год

____ год

____ год

____ год

середнє

____ год

____ год

____ год

____ год

середнє

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

мучка кормова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

лузга

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

дрібка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

дрібне зерно

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

відх. І і ІІ кат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

права полоса типової форми № 53

Якість продуктів після лущення________________________________________________________________________________________________

 

Бригада _______________________________________   Якість круп _________________________ 

(ВЛАСНЕ ІМ’Я ТА ПРІЗВИЩЕ змінного майстра)

(найменування)

Час

№ аналізу

Вид круп

Сорт (№)

Колір

Запах

Смак

Вологість, %

Доброякісне ядро

**

**

Сміттєва домішка, %

Нелущеного зерна, %

Зіпсовані, %

Мучка, %

Вирівняність, %

Металома-гнітна
домішка, %

Примітка

усього, %

у тому числі

усього, %

у тому числі

колоті

пошкоджені

мінеральна

Органічна

шкідлива

1

2

3

4

5

6

7

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оцінка санітарного стану та інші зауваження ____________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________________________

Аналіз проводив (ст.) лаборант

____________

(підпис)

 

________________________

(Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

 

З даними аналізу ознайомлені:

Начальник круп’яного заводу

 

____________

(підпис)

 

 

________________________

(Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

 

Змінний майстер

____________

(підпис)

 

________________________

(Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

 

Перевірив:

Начальник виробничо-технологічної лабораторії

 

____________

       (підпис)

 

 

________________________

(Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

__________
* Інше, згідно з національним стандартом на культуру

** Інші показники якості для круп згідно національного стандарту

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

11

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5498

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5752

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

1

5221

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4687

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

9076

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4309