Журнал оперативного контролю показників якості по круп'яному заводу (форма 53)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 53
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства ______________________________________
ЖУРНАЛ
оперативного контролю показників якості по круп’яному заводу
Розпочато «___» ____________________ 20___ р. Закінчено «___» __________________ 20___ р.
ліва полоса типової форми № 53
|
Показники ______________ ________ якості зерна культура код |
Дата __________________ Зміна ___________ |
||||||||||||||||||||||||||
|
час |
№ проби |
маса зерна, кг |
тип |
вологість, % |
натура, г/л |
плівчастість, % |
* |
* |
* |
Сміттєва домішка, % |
Зернова домішка, % |
Дрібного зерна, % |
Зараженість, % |
* |
|||||||||||||
|
Усього: |
у тому числі |
усього: |
у тому числі |
||||||||||||||||||||||||
|
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
* |
||||||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Середньозмінна |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
Показники якості зерна після очищення |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Середньозмінна |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Показники якості побічних продуктів і відходів |
|||||||||||||||||||||||||
|
Найменування відходів |
вологість |
смітна домішка |
Зернова домішка |
Нормальне зерно у відходах |
Метало-магнітна домішка |
||||||||||||||||||||
|
____ год |
____ год |
____ год |
____ год |
середнє |
____ год |
____ год |
____ год |
____ год |
середнє |
____ год |
____ год |
____ год |
____ год |
середнє |
____ год |
____ год |
____ год |
____ год |
середнє |
____ год |
____ год |
____ год |
____ год |
середнє |
|
|
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|
|
мучка кормова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
лузга |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
дрібка |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
дрібне зерно |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
відх. І і ІІ кат. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
права полоса типової форми № 53
Якість продуктів після лущення________________________________________________________________________________________________
|
Бригада _______________________________________ Якість круп _________________________ (ВЛАСНЕ ІМ’Я ТА ПРІЗВИЩЕ змінного майстра) (найменування) |
||||||||||||||||||||||
|
Час |
№ аналізу |
Вид круп |
Сорт (№) |
Колір |
Запах |
Смак |
Вологість, % |
Доброякісне ядро |
** |
** |
Сміттєва домішка, % |
Нелущеного зерна, % |
Зіпсовані, % |
Мучка, % |
Вирівняність, % |
Металома-гнітна |
Примітка |
|||||
|
усього, % |
у тому числі |
усього, % |
у тому числі |
|||||||||||||||||||
|
колоті |
пошкоджені |
мінеральна |
Органічна |
шкідлива |
||||||||||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Оцінка санітарного стану та інші зауваження ____________________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________________________________________________
|
Аналіз проводив (ст.) лаборант |
____________ (підпис) |
|
________________________ (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
|
З даними аналізу ознайомлені: Начальник круп’яного заводу |
____________ (підпис) |
|
________________________ (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
|
Змінний майстер |
____________ (підпис) |
|
________________________ (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
|
Перевірив: Начальник виробничо-технологічної лабораторії |
____________ (підпис) |
|
________________________ (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) |
__________
* Інше, згідно з національним стандартом на культуру
** Інші показники якості для круп згідно національного стандарту

Коментарів ще немає