Робоча інструкція заготівельника продуктів і сировини
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «_______________» (назва підприємства)
|
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «________________» підпис Ім’я ПРІЗВИЩЕ «__» ________ 20__ р.
|
Робоча інструкція заготівельника продуктів і сировини
(Код КП – 7414)
1. Загальні положення
1.1. Посада заготівельника продуктів і сировини відноситься до категорії "робітники".
1.2. Заготівельник продуктів і сировини призначається на посаду та звільняється з посади наказом по організації (підприємству/організації).
1.3. Підпорядковується безпосередньо _______________________________________________.
1.4. Керує роботою _______________________________________________.
1.5. Під час відсутності, заміщається особою, призначеною в установленому порядку, яка набуває відповідних прав і несе відповідальність за належне виконання покладених на нього обов'язків.
1.6. Заготівельник продуктів і сировини повинен знати:
1.6.1. правила закупівлі продуктів та сировини;
1.6.2. якісні їх ознаки;
1.6.3. збирання і здавання вторинної сировини підприємствами та організаціями;
1.6.4. правила, порядок збирання та здавання дикорослої лікарсько-рослинної сировини й харчових відходів;
1.6.5. правила розрахунку за заготовлені продукти та сировину;
1.6.6. правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
2. Завдання та обов’язки
2.1. Закуповує сільськогосподарські та інші продукти й сировину в населення.
2.1. Організовує збирання і здавання на заготівельні пункти вторинної сировини, яка утворюється на підприємствах, у закладах та організаціях.
2.1. Збирає і здає дикорослу лікарсько-рослинну сировину.
2.1. Організовує збирання і здавання харчових відходів тваринницьким відгодівельним підприємствам.
2.1. Проводить роз’яснювальну роботу щодо значення заготовлюваних продуктів та сировини.
2.1. Оформлює приймальні квитанції або відомості в установленому порядку.
2.1. Дотримується правил і норм охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
3. Права
Заготівельник продуктів і сировини має право:
3.1. Вживати дії для запобігання та усунення випадків будь-яких порушень або невідповідностей.
3.2. Отримувати всі передбачені законодавством соціальні гарантії.
3.3. Вимагати сприяння у виконанні своїх посадових обов'язків і здійсненні прав.
3.4. Вимагати створення організаційно-технічних умов, необхідних для виконання посадових обов'язків та надання необхідного обладнання та інвентарю.
3.5. Знайомитися з проектами документів, що стосуються його діяльності.
3.6. Запитувати і отримувати документи, матеріали та інформацію, необхідні для виконання своїх посадових обов'язків і розпоряджень керівництва.
3.7. Підвищувати свою професійну кваліфікацію.
3.8. Повідомляти про виявлені в процесі своєї діяльності порушення і невідповідності і вносити пропозиції щодо їх усунення.
3.9. Ознайомлюватися з документами, що визначають права та обов'язки за займаною посадою, критерії оцінки якості виконання посадових обов'язків.
4. Відповідальність
Заготівельник продуктів і сировини несе відповідальність за:
4.1. Невиконання або несвоєчасне виконання покладених цією робочою інструкцією обов`язків та (або) невикористання наданих прав.
4.2. Недотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.
4.3. Розголошення інформації про організацію (підприємство/установу), що відноситься до комерційної таємниці.
4.4. Невиконання або неналежне виконання вимог внутрішніх нормативних документів організації (підприємства/установи) та законних розпоряджень керівництва.
4.5. Правопорушення, скоєні в процесі своєї діяльності, в межах, встановлених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством.
4.6. Завдання матеріального збитку організації (підприємству/установі) в межах, встановлених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством.
4.7. Неправомірне використання наданих службових повноважень, а також використання їх в особистих цілях.
5. Кваліфікаційні вимоги
Повна загальна середня освіта та професійно-технічна освіта або повна загальна середня освіта та професійна підготовка на виробництві. Без вимог до стажу роботи.

Коментарів ще немає