Лектори відеокурсу
-
Тетяна Крупа
Головний бухгалтер в компанії BOSCH SERVICE з понад 20-річним досвідом роботи в галузях виробництва, оптової торгівлі, послуг і будівництва -
Світлана Матвєєва
Практикуюча бухгалтерка, консультантка з оподаткування і обліку ФОП -
Тетяна Гейдарова
Експерт з обліку та податків, cертифікований бухгалтер-практик (САР) -
Гущин Роман
Координатор лінії підтримки ПРРО CheсkBox
Про що дізнаєтесь?
- СТО: види послуг, вимоги, оподаткування, облік та звітування, застосування РРО / ПРРО;
- Діяльність кафе та ресторанів: облік, витрати, ціноутворення, фінансовий контроль та оцінка ефективності;
- Салон краси: організація роботи, вибір системи оподаткування, облік та цінова політика, оплата праці та звітність.
- Як зареєструватись у ПРРО Checkbox, фішки та можливості веб-порталу, інтеграції та еквайринг.
4.7(9)
Урок 1.1. Законодавчі вимоги до діяльності СТО та оформлення наданих послуг
Тетяна Крупа
4.7(9)
5(8)
Урок 1.2. Податки при здійсненні діяльності СТО
Тетяна Крупа
5(8)
5(6)
Урок 2.1. Види послуг на СТО та правила використання РРО/ПРРО
Тетяна Крупа
5(6)
4.8(6)
Урок 2.2. Облік зарплати на СТО
Тетяна Крупа
4.8(6)
5(6)
Урок 3.1. Використання номенклатури СТО
Тетяна Крупа
5(6)
5(5)
Урок 3.2. Правила виписування ПН та використання кодів УКТЗЕД та коду ДКПП
Тетяна Крупа
5(5)
5(5)
Урок 4.1. Особливості розрахунків зі страховими компаніями
Тетяна Крупа
5(5)
4.8(6)
Урок 4.2. Особливості співпраці з благодійними, громадськими організаціями та волонтерами
Тетяна Крупа
4.8(6)
5(4)
Урок 5.1. Аналіз оборотно-сальдової відомості, нетипові операції, амортизація, собівартість послуг
Тетяна Крупа
5(4)
5(5)
Урок 5.2. Закриття періоду, визначення та аналіз фінансового результату
Тетяна Крупа
5(5)
4.7(10)
Урок 1.1. Типи підприємств ресторанного господарства та структура обліку
Світлана Матвєєва
4.7(10)
4.6(8)
Урок 1.2. Системи оподаткування та документи для обліку
Світлана Матвєєва
4.6(8)
4.7(7)
Урок 2. Управління витратами: від постачальників до готових страв
Світлана Матвєєва
4.7(7)
5(6)
Урок 3. Ціноутворення: баланс між витратами та прибутковістю
Світлана Матвєєва
5(6)
4.8(5)
Урок 4.1. Внутрішній контроль за грошовими потоками
Світлана Матвєєва
4.8(5)
4.8(5)
Урок 4.2. Принципи складання фінансових звітів
Світлана Матвєєва
4.8(5)
5(4)
Урок 5. Оцінка ефективності бізнесу та підготовка до масштабування
Світлана Матвєєва
5(4)
5(1)
Урок 1. Організація роботи салону краси: як розрахувати реальний бізнес-план, вибір системи оподаткування, документальне оформлення
Тетяна Гейдарова
5(1)
5(1)
Урок 2. Ведення обліку в салоні краси: управління доходами / витратами
Тетяна Гейдарова
5(1)
5(1)
Урок 3. Цінова політика: як визначити та коригувати вартість послуг, що таке середній чек?
Тетяна Гейдарова
5(1)
5(1)
Урок 4. Система оплати праці в салоні краси
Тетяна Гейдарова
5(1)
5(1)
Урок 5. Розрахунок за послуги, звітність та взаємодія з податковими органами: практичні поради
Тетяна Гейдарова
5(1)
5(4)
Урок 1. Що таке ПРРО, кому потрібно, які законодавчі вимоги щодо ПРРО?
Гущин Роман
5(4)
5(4)
Урок 2. Як зареєструватись у Cheсkbox та видати перший чек
Гущин Роман
5(4)
5(5)
Урок 3. Фішки та можливості веб-порталу ПРРО: корисні розділи
Гущин Роман
5(5)
5(4)
Урок 4. Види інтеграцій та варіанти роботи: мобільний додаток на iOS та Android
Гущин Роман
5(4)
5(3)
Урок 5. Еквайринг: види і як він працює
Гущин Роман
5(3)