Звіт про надходження молочної сировини на перероблення й отримання з неї молочних продуктів/13-заг (місячна) з 2025
|
Державне статистичне спостереження |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Статистична конфіденційність забезпечується статтею 29 Закону України "Про офіційну статистику" |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186³ Кодексу України про адміністративні правопорушення |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Подають: юридичні особи, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції
– територіальному органу Держстату |
|
ЗВІТ ПРО НАДХОДЖЕННЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ НА ПЕРЕРОБЛЕННЯ Й ОТРИМАННЯ З НЕЇ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
за _________________ 20___ року (звітний місяць)
|
|
Безкоштовний сервіс для електронного звітування за посиланням: https://statzvit.ukrstat.gov.ua |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
13-заг (місячна) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату 19 квітня 2024 р. № 126 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Термін подання: не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним періодом
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ідентифікаційні дані респондента
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ідентифікаційний код ЄДРПОУ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Найменування |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Місцезнаходження |
|
|
Адреса здійснення діяльності, щодо якої подається форма звітності (фактична адреса) |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Поштовий індекс |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва області/АР Крим |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва району |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва територіальної громади |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва населеного пункту |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва району у місті |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва вулиці/провулку, площі тощо |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ будинку |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ корпусу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ квартири/офісу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Код території відповідно до Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ) за юридичною адресою
(код території визначається автоматично) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Інформація щодо відсутності даних |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
У випадку відсутності даних необхідно поставити у прямокутнику позначку – V |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Зазначте одну з наведених нижче причин відсутності даних:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Не здійснюється вид економічної діяльності, який спостерігається |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Одиниця припинена або перебуває в стадії припинення
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Тимчасово призупинено економічну діяльність через економічні чинники/карантинні обмеження
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Проведено чи проводиться реорганізація або передано виробничі фактори іншій одиниці
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Відсутнє явище, яке спостерігається |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
І. НАДХОДЖЕННЯ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ НА ПЕРЕРОБЛЕННЯ |
||||||||||
|
Назва показника |
Код рядка |
Кількість натуральної сировини, т (з одним знаком після коми) |
Вартість сировини, купленої (без дотацій і ПДВ), грн (у цілих числах) |
Частка жиру в сировині, купленій , % (із двома знаками після коми) |
Частка білка в сировині, купленій, % (із двома знаками після коми) |
|||||
|
купленої |
власно виробленої та від замовників |
|||||||||
|
у підприємств (якщо гр.1 > 0, то гр.4, 6, 8 > 0) |
у населення (якщо гр.2 > 0, то гр.5, 7, 9 > 0) |
у підприємств |
у населення |
у підприємств |
у населення |
у підприємств |
у населення |
|||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|
Молоко коров’яче сире |
1110 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вершки з молока коров’ячого сирі |
1150 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ІІ. ОТРИМАННЯ МОЛОКА ТА МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ МОЛОЧНОЇ СИРОВИНИ |
||
|
Назва показника |
Код рядка |
Кількість продукції, отриманої (із двома знаками після коми) |
|
А |
Б |
1 |
|
Молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
0011 |
|
|
Вершки (жирністю ≤ 29%) |
0131 |
|
|
Вершки (жирністю > 29%) |
0132 |
|
|
Молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
0014 |
|
|
Молоко згущене |
0021 |
|
|
Вершки сухі |
0221 |
|
|
Молоко цільне сухе |
0222 |
|
|
Молоко частково знежирене сухе |
0223 |
|
|
Молоко знежирене сухе |
0224 |
|
|
Масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
0023 |
|
|
Сири (крім сирів плавлених) |
2411 |
|
_____________________________________________
_____________________________________________
Місце підпису керівника (власника) або особи,
(Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ)
відповідальної за достовірність наданої інформації
телефон: _____________________________________
електронна пошта: _____________________________

Коментарів поки немає
Почніть розмову…