Журнал реєстрації битого посуду
___________________________________
(найменування юридичної особи)
|
Ідентифікаційний |
|
|
код ЄДРПОУ |
|
ЖУРНАЛ
реєстрації битого посуду
початий «___» _____________ 20___ р.
закінчений «___» ____________ 20___ р.
Матеріально відповідальна особа __________________ ____________________________
(посада)
(власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
Місцезнаходження посуду ____________________________________
|
Дата |
Найменування або однорідна група (вид) |
Номенклатурний номер* |
Кількість |
Підписи |
||
|
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Друкувати на останній сторінці У книзі пронумеровано __________________ (____) сторінок Головний бухгалтер (спеціаліст, на якого покладено виконання обов’язків бухгалтерської служби) _____________________________ (підпис) М. П. (за наявності) «___» _______________ 20___ р. |
||
__________
* заповнюється у разі ведення обліку за номенклатурними номерами

Коментарів ще немає