Інше
09.08.2023

Акт про зачистку виробничого корпусу і результати переробки зерна (форма 117)

18

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728

типова форма № 117

Код за ЄДРПОУ _____________________

Назва підприємства ______________________________________

АКТ
про зачистку виробничого корпусу і результати переробки зерна

«___» _____________ 20___ р. № _______

ЗАТВЕРДЖУЮ

Керівник підприємства   ____________  ________________________

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

«___» __________________ 20___ р.

по _______________________________________________________ перероблено ____________________________ вага ______________ кг

(вид помолу)

(культура)

Ознаки якості зерна

Фактична

 якість

зерна, %

Розрахунок

впливу якості

зерна на вихід

продукції

Крупи

манні

Борошно, крупи, %

Усього продукції, %

Висівки,

%

Мучка

кормова, %

Відходи

Усушка (зволоження), %

Усього,
%

вищого сорту

першого сорту

другого сорту

обойне

інше

І, ІІ категорія

ІІІ категорії
і механічні втрати, %

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

 

 

базисний
вихід, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

усушка
зволоження

(% мінус % ) × 100
100 мінус %

=

=

розрахунковий %
вихід, кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

фактичний %
вихід, кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

відхилення %
від норм, кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

зворотна сторона типової форми № 117

п/п

Показники якості зерна

Показники якості продукції

Нестандартна продукція

найменування показника

до
очищування

 

після
очищування

п/п

найменування

крупи

манні

 

борошно, крупи

висівки, кормова мучка

лузга

середньо-зважена

вироблено

підроблено,

кг

вищого сорту

першого сорту

другого сорту

обойне

інше

кг

%

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

1

вологість, %

 

 

1

вологість, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2

натура, г/л

 

 

2

зольність, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

зольність*, %

 

 

3

білість *, ум. од.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

сміттєва домішка, усього, %

 

 

4

крупність:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вміст шкідливої домішки, %

 

 

залишок на ситі, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вміст мінеральної домішки,

 

 

прохід крізь сито, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

органічна домішка, %

 

 

5

металомагнітна домішка, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

зіпсовані зерна, %

 

 

6

вміст мінеральної домішки, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5

зернова домішка, усього, %

 

 

7

зараженість

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

у тому числі: биті зерна, %

 

 

8

колір

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

зерна злакових культур, %

 

 

запах

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

пророслі, %

 

 

смак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

пошкоджені теплом, %

 

 

9

забрудненість, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6

склоподібність, %

 

 

10

клейковина: кількість, %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

клейковина: кількість, %

 

 

якість, ум. од.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

якість, ум. од.

 

 

11

металомагнітна домішка, мг/кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8

число падіння, с

 

 

12

число падання, с

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Примітка* При визначенні в борошні показника «білість» показник «зольність» у пшениці, борошні, висівках не визначається, а встановлюється
лише для контролю за технологічним процесом і роботою обладнання млинзаводу.

Зважування зерна, яке надійшло на переробку, проводили на вагах (вказати систему ваг, вантажопідйомність, їх стан) ________________________

По закінченні _____________ місяця зроблене повне вимелювання зерна, отриманого для переробки _______________________________________

відділенням (секцією) виробничого корпусу за ____________ робочих днів _________________ місяця.

Зачистка виробничого корпусу зроблена повністю, все зерно перероблено, продукція і відходи вибиті і здані на склади «___» __________ 20___ р.

Головний ______  __________________,      начальник виробничо-       _______  ________________,        начальник цеху _______  _______________,

інженер      (підпис)  (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)   технологічної лабораторії   (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)                          (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

головний _____ _________________, завідувач зерносховищем _______ ___________________, завідувач _______ ____________________ бухгалтер (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)

(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) складом (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВЩЕ)

продукції

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

18

Коментарі

Коментарів ще немає

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

1

5549

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

2

5786

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

2

5264

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

2

4705

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

1

9101

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

2

4328