Акт про зачистку виробничого корпусу і результати переробки зерна (форма 117)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства розвитку економіки,
торгівлі та сільського господарства України
08 квітня 2021 року № 728
типова форма № 117
Код за ЄДРПОУ _____________________
Назва підприємства ______________________________________
АКТ
про зачистку виробничого корпусу і результати переробки зерна
«___» _____________ 20___ р. № _______
ЗАТВЕРДЖУЮ
Керівник підприємства ____________ ________________________
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
«___» __________________ 20___ р.
по _______________________________________________________ перероблено ____________________________ вага ______________ кг
(вид помолу)
(культура)
|
Ознаки якості зерна |
Фактична якість зерна, % |
Розрахунок впливу якості зерна на вихід продукції |
Крупи манні |
Борошно, крупи, % |
Усього продукції, % |
Висівки, % |
Мучка кормова, % |
Відходи |
Усушка (зволоження), % |
Усього, |
||||||
|
вищого сорту |
першого сорту |
другого сорту |
обойне |
інше |
І, ІІ категорія |
ІІІ категорії |
||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|
|
|
|
базисний |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
усушка (% мінус % ) × 100 |
= = |
розрахунковий % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
фактичний % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
відхилення % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
зворотна сторона типової форми № 117
|
№ п/п |
Показники якості зерна |
Показники якості продукції |
Нестандартна продукція |
||||||||||||||
|
найменування показника |
до
|
після |
№ п/п |
найменування |
крупи манні
|
борошно, крупи |
висівки, кормова мучка |
лузга |
середньо-зважена |
вироблено |
підроблено, кг |
||||||
|
вищого сорту |
першого сорту |
другого сорту |
обойне |
інше |
кг |
% |
|||||||||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
|
1 |
вологість, % |
|
|
1 |
вологість, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 |
натура, г/л |
|
|
2 |
зольність, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 |
зольність*, % |
|
|
3 |
білість *, ум. од. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4 |
сміттєва домішка, усього, % |
|
|
4 |
крупність: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
вміст шкідливої домішки, % |
|
|
залишок на ситі, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
вміст мінеральної домішки, |
|
|
прохід крізь сито, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
органічна домішка, % |
|
|
5 |
металомагнітна домішка, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
зіпсовані зерна, % |
|
|
6 |
вміст мінеральної домішки, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 |
зернова домішка, усього, % |
|
|
7 |
зараженість |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
у тому числі: биті зерна, % |
|
|
8 |
колір |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
зерна злакових культур, % |
|
|
запах |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
пророслі, % |
|
|
смак |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
пошкоджені теплом, % |
|
|
9 |
забрудненість, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 |
склоподібність, % |
|
|
10 |
клейковина: кількість, % |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 |
клейковина: кількість, % |
|
|
якість, ум. од. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
якість, ум. од. |
|
|
11 |
металомагнітна домішка, мг/кг |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8 |
число падіння, с |
|
|
12 |
число падання, с |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Примітка* При визначенні в борошні показника «білість» показник «зольність» у пшениці, борошні, висівках не визначається, а встановлюється
лише для контролю за технологічним процесом і роботою обладнання млинзаводу.
Зважування зерна, яке надійшло на переробку, проводили на вагах (вказати систему ваг, вантажопідйомність, їх стан) ________________________
По закінченні _____________ місяця зроблене повне вимелювання зерна, отриманого для переробки _______________________________________
відділенням (секцією) виробничого корпусу за ____________ робочих днів _________________ місяця.
Зачистка виробничого корпусу зроблена повністю, все зерно перероблено, продукція і відходи вибиті і здані на склади «___» __________ 20___ р.
Головний ______ __________________, начальник виробничо- _______ ________________, начальник цеху _______ _______________,
інженер (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) технологічної лабораторії (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
головний _____ _________________, завідувач зерносховищем _______ ___________________, завідувач _______ ____________________ бухгалтер (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ)
(підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВИЩЕ) складом (підпис) (Власне ім’я та ПРІЗВЩЕ)
продукції

Коментарів ще немає