Посадові інструкції
01.06.2023

Робоча інструкція тістороба

19

 

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «_______________»

(назва підприємства)

 

ЗАТВЕРДЖУЮ

 

Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «________________»

підпис       Ім’я ПРІЗВИЩЕ

 «__» ________ 20__ р.

 

 

РОБОЧА ІНСТРУКЦІЯ
тістороба
(Код КП — 7412)

 

I. Загальні положення

1.1. Ця робоча інструкція визначає функціональні обов’язки, права та відповідальність тістороба  .

1.2. Тістороб  належить до категорії «Кваліфіковані робітники з інструментом» Національного класифікатора України ДК003:2010 «Класифікатор професій».

1.3. Тістороб  приймається на роботу та звільняється наказом директора підприємства.

1.4. Тістороб  безпосередньо підпорядковується _________________________.

1.5. У разі відсутності тістороба   його обов’язки виконує робітник підприємства, який призначається в установленому законодавством порядку з набуттям відповідних прав і відповідальності за неналежне виконання покладених на нього обов’язків.

 

2. Завдання та обов'язки

2.1. Веде процес приготування тіста по всіх технологічних фазах понад 15 т за зміну на тістомісильних машинах періодичної дії.

2.2. Веде процес приготування тіста під час виробництва розширеного асортименту хлібобулочних виробів.

2.3. Веде процес приготування тіста по всіх технологічних фазах на трьох і більше тістоприготувальних агрегатах та установках безперервної дії або на трьох та більше тістомісильних машинах на хлібозаводах системи жорсткого кільцевого конвеєра.

 

3. Права

Тістороб має право: 

3.1. Ознайомлюватися з проектами рішень керівництва підприємства, що стосуються його діяльності.

3.2. Брати участь в обговоренні питань, що стосуються виконання його обов'язків.

3.3. Вносити на розгляд керівництва підприємства пропозиції щодо покращення роботи, пов'язаної з обов'язками, що передбачені цією інструкцією.

3.4. В межах своєї компетенції повідомляти керівництву підприємства про всі недоліки, виявлені в процесі його діяльності, та вносити пропозиції щодо їх усунення.

3.5. Вимагати від керівництва підприємства сприяння у виконанні ним посадових обов'язків.

 

4. Відповідальність 

Тістороб  несе відповідальність: 

4.1. За неналежне виконання або невиконання своїх посадових обов'язків, а також за невикористання або неповне використання своїх функціональних прав, що передбачені цією посадовою інструкцією, — в межах, визначених чинним законодавством України про працю.

4.2. За правопорушення, скоєні в процесі здійснення своєї діяльності, — в межах, визначених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством України.

4.3. За завдання матеріальної шкоди — в межах, визначених чинним цивільним законодавством та законодавством про працю України.

 

5. Повинен знати

5.1. Будову і конструктивні особливості обслуговуваного устаткування, правила регулювання його роботи.

5.2. Державні стандарти на готову продукцію.

6. Кваліфікаційні вимоги

Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією тістороба 1 розряду — не менше 1 року.

 

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

19

Коментарі

Коментарів ще немає

Накази
06.10.2025

Наказ про проведення щорічної інвентаризації

1

5032

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

1

5526

Листи, довідки
15.10.2025

Довідка-розрахунок нарахування та сплати ЄСВ

1

4585

Інше
29.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

8958

Облікові документи
02.06.2025

Відомість нарахування заробітної плати

1

4202