Робоча інструкція тістороба
|
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «_______________» (назва підприємства)
|
ЗАТВЕРДЖУЮ
Директор Товариства з обмеженою відповідальністю «________________» підпис Ім’я ПРІЗВИЩЕ «__» ________ 20__ р.
|
РОБОЧА ІНСТРУКЦІЯ
тістороба
(Код КП — 7412)
I. Загальні положення
1.1. Ця робоча інструкція визначає функціональні обов’язки, права та відповідальність тістороба .
1.2. Тістороб належить до категорії «Кваліфіковані робітники з інструментом» Національного класифікатора України ДК003:2010 «Класифікатор професій».
1.3. Тістороб приймається на роботу та звільняється наказом директора підприємства.
1.4. Тістороб безпосередньо підпорядковується _________________________.
1.5. У разі відсутності тістороба його обов’язки виконує робітник підприємства, який призначається в установленому законодавством порядку з набуттям відповідних прав і відповідальності за неналежне виконання покладених на нього обов’язків.
2. Завдання та обов'язки
2.1. Веде процес приготування тіста по всіх технологічних фазах понад 15 т за зміну на тістомісильних машинах періодичної дії.
2.2. Веде процес приготування тіста під час виробництва розширеного асортименту хлібобулочних виробів.
2.3. Веде процес приготування тіста по всіх технологічних фазах на трьох і більше тістоприготувальних агрегатах та установках безперервної дії або на трьох та більше тістомісильних машинах на хлібозаводах системи жорсткого кільцевого конвеєра.
3. Права
Тістороб має право:
3.1. Ознайомлюватися з проектами рішень керівництва підприємства, що стосуються його діяльності.
3.2. Брати участь в обговоренні питань, що стосуються виконання його обов'язків.
3.3. Вносити на розгляд керівництва підприємства пропозиції щодо покращення роботи, пов'язаної з обов'язками, що передбачені цією інструкцією.
3.4. В межах своєї компетенції повідомляти керівництву підприємства про всі недоліки, виявлені в процесі його діяльності, та вносити пропозиції щодо їх усунення.
3.5. Вимагати від керівництва підприємства сприяння у виконанні ним посадових обов'язків.
4. Відповідальність
Тістороб несе відповідальність:
4.1. За неналежне виконання або невиконання своїх посадових обов'язків, а також за невикористання або неповне використання своїх функціональних прав, що передбачені цією посадовою інструкцією, — в межах, визначених чинним законодавством України про працю.
4.2. За правопорушення, скоєні в процесі здійснення своєї діяльності, — в межах, визначених чинним адміністративним, кримінальним та цивільним законодавством України.
4.3. За завдання матеріальної шкоди — в межах, визначених чинним цивільним законодавством та законодавством про працю України.
5. Повинен знати
5.1. Будову і конструктивні особливості обслуговуваного устаткування, правила регулювання його роботи.
5.2. Державні стандарти на готову продукцію.
6. Кваліфікаційні вимоги
Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією тістороба 1 розряду — не менше 1 року.

Коментарів ще немає