Звітність
14.01.2025

Звіт про перероблення винограду на виноматеріали / №1-виноград (річна)

24

Державне статистичне спостереження
Статистична конфіденційність забезпечується статтею 29 Закону України "Про офіційну статистику"
Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186³ Кодексу України про адміністративні правопорушення
Подають: юридичні особи, які мають
власні або орендовані переробні потужності та здійснюють перероблення винограду на виноматеріали
ЗВІТ ПРО ПЕРЕРОБЛЕННЯ ВИНОГРАДУ НА ВИНОМАТЕРІАЛИ за період із 1 грудня попереднього року до 30 листопада 20__ року Безкоштовний сервіс для електронного звітування "Кабінет респондента"за посиланням: https://statzvit.ukrstat.gov.ua
- територіальному органу Держстату N 1-виноград
(річна)
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Держстату
04 квітня 2024 року N 80
Термін подання: не пізніше 4 грудня
Ідентифікаційні дані респондента
Ідентифікаційний код ЄДРПОУ                
 
Найменування    
 
    Місцезнаходження (юридична адреса)   Адреса здійснення діяльності, щодо якої подається форма звітності (фактична адреса)  
Поштовий індекс              
           
Назва області / АР Крим              
           
Назва району              
           
Назва територіальної громади              
           
Назва населеного пункту              
           
Назва району у місті              
           
Назва вулиці/провулку, площі тощо              
           
N будинку              
           
N корпусу              
           
N квартири/офісу              
                                                     
     
Код території відповідно до Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (КАТОТТГ) за юридичною адресою
U A                                  
(код території визначається автоматично)
Інформація щодо відсутності даних
У випадку відсутності даних необхідно поставити у прямокутнику позначку - V    
Зазначте одну з наведених нижче причин відсутності даних:
   
Не здійснюється вид економічної діяльності, який спостерігається    
   
Одиниця припинена або перебуває в стадії припинення    
   
Здійснюється сезонна діяльність або економічна діяльність, пов'язана з тривалим циклом виробництва    
   
Тимчасово призупинено економічну діяльність через економічні чинники / карантинні обмеження    
   
Проведено чи проводиться реорганізація або передано виробничі фактори іншій одиниці    
   
Відсутнє явище, яке спостерігається    
             
Стор. 2 ф. N 1-виноград (річна)
РОЗДІЛ 1. Перероблення винограду за звітний період
(з одним знаком після коми)
Найменування сортів винограду Код рядка Кількість винограду, переробленого на виноматеріали - усього, т
(гр. 1 ≥ гр. 3 + гр. 4);
(якщо гр. 1 > 0, то
гр. 2 > 0)
Середня масова концентрація цукрів у винограді, г/дм3 Із гр. 1 - кількість винограду, переробленого на виноматеріали, т Вартість купленого винограду, переробленого на виноматеріали (без дотацій і ПДВ),
грн
власно виробленого купленого (якщо гр. 4 > 0,
то гр. 5 > 0)
А Б 1 2 3 4 5
Аліготе 101          
Бастардо магарацький 102          
Каберне Совіньйон 103          
Кокур білий 104          
Мерло 105          
Мускат (білий, рожевий, Оттонель і т. ін.) 106          
Одеський чорний 107          
Піно (білий, чорний, сірий) 108          
Рислінг (рейнський, італійський) 109          
Ркацителі 110          
Первенець Магарача 111          
Подарок Магарача 112          
Сапераві (північний) 113          
Сильванер 114          
Совіньйон (білий, зелений) 115          
Сухоліманський 116          
Трамінер рожевий 117          
Фетяска (Леанка) 118          
Цитронний Магарача 119          
Шардоне 120          
Інші 130          
РОЗДІЛ 2. Виробництво виноматеріалів за звітний період
(з одним знаком після коми)
Найменування виноматеріалів у груповому асортименті Код рядка Обсяг вироблених виноматеріалів, дал
А Б 1
Для шампанського та ігристих вин 201  
Коньячні 202  
Столові 203  
Кріплені 204  
Для закладки на витримку столові 205  
Для закладки на витримку кріплені 206  
Інші 207  
Обсяг використаного спирту-ректифікату за звітний період   , дал (з одним знаком після коми) (301)
Обсяг спирту-ректифікату в наявності на кінець звітного періоду   , дал (з одним знаком після коми) (302)
   
Місце підпису керівника (власника) або особи, відповідальної за достовірність наданої інформації (Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ)
телефон:   електронна пошта:  

Доступ до матеріалу надається лише
передплатникам платформи

Якщо ви вже зареєстровані на нашому сайті — будь ласка, .
Або , прямо зараз, це не вимагає ваших персональних даних і займе не більше однієї хвилини.

24

Коментарі
0/700

Коментарів поки немає

Почніть розмову…

Накази
10.09.2025

Наказ про облікову політику ТОВ

12

7194

Інше
10.10.2025

Графік відпусток на 2026 рік затверджений директором

11

7002

Інше
30.06.2025

Табель обліку використання робочого часу

13

10014

Інше
25.11.2025

Журнал обліку роботи генератора

5

1454

Інше
12.11.2025

Штатний розпис на 2026 рік

2

679