Обліковий лист забою та падежу худоби
|
Сільгосппідприємство _____________________ |
Додаток |
||
|
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ |
|
ЗАТВЕРДЖЕНО |
|
|
Структурний підрозділ ___________________ Ферма __________________________ |
наказом Міністерства аграрної політики України |
||
|
ЗАТВЕРДЖУЮ: |
____________________ |
||
|
"___" ____________ 20__ р. |
|||
ОБЛІКОВИЙ ЛИСТ N ___ ЗАБОЮ ТА ПАДЕЖУ ХУДОБИ
за "___" ____________ 20__ р.
I. ЗАБІЙ
|
Звідки надійшло |
Голів |
Жива вага, кг |
Висновок ветлікаря про причини забою |
|
|
без знижок |
за мінусом знижок на вміст шлунково-кишкового тракту |
|||
|
Залишок на початок дня |
|
|
|
|
|
Надійшло: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
Забито |
|
|
|
|
|
Залишок на кінець дня |
|
|
|
|
|
____________ кг |
прийняв |
____________________ |
____________________ |
|
|
здав |
____________________ |
____________________ |
II. ВИХІД ПРОДУКЦІЇ
|
Найменування |
Код синтетичного обліку |
Кількість |
Ціна |
Сума |
|
|
дебет |
кредит |
||||
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
М'ясо 2 кат. |
|
|
|
|
|
|
М'ясо 3 кат. |
|
|
|
|
|
|
М'ясо 4 кат. |
|
|
|
|
|
|
М'ясо н/с |
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
Субпродукти 1 кат. |
|
|
|
|
|
|
Печінка |
|
|
|
|
|
|
Нирки |
|
|
|
|
|
|
Язик |
|
|
|
|
|
|
Серце |
|
|
|
|
|
|
Діафрагма |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
Субпродукти 2 кат. |
|
|
|
|
|
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
Шлунок |
|
|
|
|
|
|
Калтик |
|
|
|
|
|
|
М'ясо обрізне |
|
|
|
|
|
|
Легені |
|
|
|
|
|
|
Ноги |
|
|
|
|
|
|
Вуха |
|
|
|
|
|
|
Голова |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Разом |
|
|
|
|
|
|
Жир-сирець |
|
|
|
|
|
|
Шкіра |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Продукцію від забою прийняв |
____________________ |
____________________ |
____________________ |
III. ПАДІЖ
|
Звідки надійшло |
Голів |
Вага |
Знято шкур, шт. |
Висновок ветлікаря про причину падежу |
|||||
|
|
|
|
кіль- |
|
сума |
||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
Разом |
|
|
|
х |
|
Використано м'яса тварин, що пали, на технічні цілі |
Кількість м'яса тварин, що пали, яке не підлягає використанню |
||
|
|
|
|
|
|
|
кіль- |
сума |
кіль- |
сума |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Код синтетичного обліку |
дебет |
|
|
|
|
|
|
||
|
кредит |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Керівник структурного підрозділу |
___________ |
_________________ |
Головний ветлікар |
__________ |
________________ |
|
Ветлікар санбойні |
___________ |
_________________ |
Перевірив економіст |
__________ |
________________ |

Коментарів ще немає