безкоштовний вебінар

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах

На вебінарі детально розберемо

  • Яку модель обліку та оподаткування обрати для ресторанного бізнесу?

  • Як правильно фіскалізувати продажі в кафе, ресторанах і фудкортах?

  • За які помилки штрафують податківці?

  • Що найчастіше перевіряє ДПС?

Регламент і теми

10:00–10:20

Вітання та регламент роботи

10:20–11:15
Любов Романчук

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах (частина 1)

11:15–12:10
Любов Романчук

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах (частина 2)

12:10–12:30
Сергій Бугаєв, керівник відділу партнерів та дилерів в Poster

Як бухгалтерам отримувати додатковий дохід і спростити роботу з клієнтами

12:30–13:05

Про Бухгалтерську Платформу №1 і подарунки

Лектори ефіру

Як проходить навчання

  • Дивитеся прямий ефір

    Слухаєте експерта, розбираєтеся у прикладах

  • Завантажуєте матеріали

    Отримуєте від експерта підготовлені презентації

  • Ставите запитання

    Під час ефіру лектор відповідає на ваші запитання

Тільки для передплатників

Отримуєте запис вебінара 

В будь-який момент маєте можливість переглянути запис

Дивіться відеокурси за темою

Ще більше інформації за темою ефіру в відеокурсах з улюбленими лекторами

Більше можливостей з передплатою

Щоденна інформаційна та практична допомога бухгалтеру, з якою можна вчитися, задавати запитання та користуватися всіма сервісами без обмежень

Передплатити

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах

Любов Романчук
Сергій Бугаєв

4 червня

07:00

gift icon
Подарунок за реєстрацію

Шпаргалка бухгалтера «ТОП-10 кейсів для виправлення помилок у зарплатній звітності»