Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах
На вебінарі детально розберемо
Яку модель обліку та оподаткування обрати для ресторанного бізнесу?
Як правильно фіскалізувати продажі в кафе, ресторанах і фудкортах?
За які помилки штрафують податківці?
Що найчастіше перевіряє ДПС?
Регламент і теми
Вітання та регламент роботи
Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах (частина 1)
Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах (частина 2)
Як бухгалтерам отримувати додатковий дохід і спростити роботу з клієнтами
Про Бухгалтерську Платформу №1 і подарунки
Лектори ефіру
Як проходить навчання
Дивитеся прямий ефір
Слухаєте експерта, розбираєтеся у прикладах
Завантажуєте матеріали
Отримуєте від експерта підготовлені презентації
Ставите запитання
Під час ефіру лектор відповідає на ваші запитання
Тільки для передплатників

Отримуєте запис вебінара
В будь-який момент маєте можливість переглянути запис

Дивіться відеокурси за темою
Ще більше інформації за темою ефіру в відеокурсах з улюбленими лекторами
Більше можливостей з передплатою
Щоденна інформаційна та практична допомога бухгалтеру, з якою можна вчитися, задавати запитання та користуватися всіма сервісами без обмежень
Передплатити
Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах
4 червня
07:00

Шпаргалка бухгалтера «ТОП-10 кейсів для виправлення помилок у зарплатній звітності»
