Вебінари та семінари

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах

5.0(4)

276

2
Оберіть відео для перегляду

5(4)

Оцініть відео:

Гарячий сезон у HoReCa: оптимальна модель обліку та оподаткування, звітність в кафе, ресторанах і фудкортах

00:40:23

Любов Романчук

5(4)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація
5.0(4)

276

2
Коментарі4

Добрий день. Я бух початуівець в цій сфері, семірнар був супер !!! Дякую, можливо у вас є схожі семінари чи можливо особисті консульатції ?

Відповісти

Вітаю! Дякую за ваш відгук).
Пропоную поці темі подивитися наступний курс Модуль 2. Від організації до прибутку – кафе / ресторани
https://7eminar.ua/events/4411/10055
А також консультації:
https://7eminar.ua/news/10427-yak-oformiti-kavyarnyu-podatki-kvedi-ta-obovyazkovi-dokumenti
https://7eminar.ua/news/7570-airis-kava-bez-licenziyi-yak-legalno-prodavati-alkogolni-kavovi-napoyi
https://7eminar.ua/news/3059-ipk

Відповісти

Кота у вас неймовірний!!!

Відповісти

Добрий день. Дякуємо за коментар.

Відповісти