Відеокурси

Облік у сфері послуг: від організації до прибутку (СТО, Beauty, кафе / ресторани)

Відеозапис | 20 листопада 2024
Модуль 1. Від організації до прибутку – СТО

5(1)

Оцініть відео:

Урок 1.1. Законодавчі вимоги до діяльності СТО та оформлення наданих послуг

00:35:32

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 1.2. Податки при здійсненні діяльності СТО

00:18:57

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 2.1. Види послуг на СТО та правила використання РРО/ПРРО

00:31:55

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 2.2. Облік зарплати на СТО

00:11:00

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 3.1. Використання номенклатури СТО

00:16:21

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 3.2. Правила виписування ПН та використання кодів УКТЗЕД та коду ДКПП

00:24:29

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 4.1. Особливості розрахунків зі страховими компаніями

00:23:53

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 4.2. Особливості співпраці з благодійними, громадськими організаціями та волонтерами

00:17:47

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 5.1. Аналіз оборотно-сальдової відомості, нетипові операції, амортизація, собівартість послуг

00:34:14

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 5.2. Закриття періоду, визначення та аналіз фінансового результату

00:09:33

Тетяна Крупа

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація
Модуль 2. Від організації до прибутку – кафе / ресторани

5(1)

Оцініть відео:

Урок 1.1. Типи підприємств ресторанного господарства та структура обліку

00:19:15

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 1.2. Системи оподаткування та документи для обліку

00:26:36

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 2. Управління витратами: від постачальників до готових страв

00:30:23

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 3. Ціноутворення: баланс між витратами та прибутковістю

00:31:22

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 4.1. Внутрішній контроль за грошовими потоками

00:15:08

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

5(1)

Оцініть відео:

Урок 4.2. Принципи складання фінансових звітів

00:30:32

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 5. Оцінка ефективності бізнесу та підготовка до масштабування

00:31:48

Світлана Матвєєва

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація
Модуль 4. Реєстрація у CheсkBox і фішки використання ПРРО

5(1)

Оцініть відео:

Урок 1. Що таке ПРРО, кому потрібно, які законодавчі вимоги щодо ПРРО?

00:09:36

Гущин Роман

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(1)

Оцініть відео:

Урок 2. Як зареєструватись у CheсkBox та видати перший чек

00:19:16

Гущин Роман

5(1)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

0(0)

Оцініть відео:

Урок 3. Фішки та можливості веб-порталу ПРРО: корисні розділи

00:16:59

Гущин Роман

0(0)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

0(0)

Оцініть відео:

Урок 4. Види інтеграцій та варіанти роботи: мобільний додаток на iOS та Android

00:12:00

Гущин Роман

0(0)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

0(0)

Оцініть відео:

Урок 5. Еквайринг: види і як він працює

00:11:33

Гущин Роман

0(0)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація
Теми уроків