Оnline-школи

Собівартість продукції та послуг
(модуль 4 із 9)

Модуль 4

4.7(27)

Оцініть відео:

Урок 1. Облік виробництва

00:30:57

Ірина Літвінчук

4.7(27)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

4.9(19)

Оцініть відео:

Урок 2. Визначення прямих витрат (собівартості)

00:30:14

Ірина Літвінчук

4.9(19)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

4.9(16)

Оцініть відео:

Урок 3. Випуск готової продукції: неоднозначні питання

00:28:18

Ірина Літвінчук

4.9(16)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

5(15)

Оцініть відео:

Урок 4. Надання послуг контрагентам та внутрішнім підрозділам.

00:22:55

Ірина Літвінчук

5(15)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

4.9(12)

Оцініть відео:

Урок 5. Давальницьке виробництво

00:25:20

Ірина Літвінчук

4.9(12)

Оцініть відео:

Додаткові матеріали Презентація

4.5(12)

Оцініть відео:

Урок 6. Практика BAS: Розрахунок фактичної собівартості продукції та послуг (Закриття місяця)

00:23:51

Світлана Мороз

4.5(12)

Оцініть відео:

3.6(12)

Оцініть відео:

Урок 7. BAS Бухгалтерія: як налаштувати початкові параметри для обліку собівартості?

00:16:24

Світлана Мороз

3.6(12)

Оцініть відео:

4.2(10)

Оцініть відео:

Урок 8. Відображення прямих та загальновиробничих витрат у програмі BAS Бухгалтерія: особливості обліку, методи розподілу на постійні і змінні.

00:12:50

Світлана Мороз

4.2(10)

Оцініть відео:

4.1(6)

Оцініть відео:

Урок 9. Напівфабрикати та незавершене виробництво: їх облік та інвентаризація у програмі BAS Бухгалтерія

00:17:56

Світлана Мороз

4.1(6)

Оцініть відео:

4.7(4)

Оцініть відео:

Урок 10. Практика BAS Бухгалтерія: відображення обліку давальницької сировини та браку у програмі.

00:22:46

Світлана Мороз

4.7(4)

Оцініть відео: