Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду / № 29-сг (річна)
|
Державне статистичне спостереження |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Статистична конфіденційність забезпечується статтею 29 Закону України "Про офіційну статистику" |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186³ Кодексу України про адміністративні правопорушення |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Подають: юридичні особи, відокремлені підрозділи юридичних осіб, які здійснюють сільськогосподарську діяльність
– територіальному органу Держстату |
|
ЗВІТ ПРО Площі та валові збори СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР,плодів, ягід у 20__ році
|
|
Безкоштовний сервіс для електронного звітування за посиланням: https://statzvit.ukrstat.gov.ua |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ 29-сг (річна) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату 04 квітня 2024 р. № 91 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Термін подання: не пізніше 10 січня
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ідентифікаційні дані респондента
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ідентифікаційний код ЄДРПОУ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Найменування |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
Місцезнаходження |
|
|
Адреса здійснення діяльності, щодо якої подається форма звітності (фактична адреса) |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Поштовий індекс |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва області/АР Крим |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва району |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва територіальної громади |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва населеного пункту |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва району у місті |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Назва вулиці/провулку, площі тощо |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ будинку |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ корпусу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
№ квартири/офісу |
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Код території відповідно до Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій
(код території визначається автоматично) |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Інформація щодо відсутності даних |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
У випадку відсутності даних необхідно поставити у прямокутнику позначку – V |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Зазначте одну з наведених нижче причин відсутності даних:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Не здійснюється вид економічної діяльності, який спостерігається |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Одиниця припинена або перебуває в стадії припинення
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Тимчасово призупинено економічну діяльність через економічні чинники/карантинні обмеження
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Проведено чи проводиться реорганізація або передано виробничі фактори іншій одиниці
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Відсутнє явище, яке спостерігається |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
І. Виробництво однорічних і дворічних сільськогосподарських культур |
||||||||||||||
|
1.1 Виробництво культур зернових і зернобобових |
||||||||||||||
|
(із двома знаками після коми) |
||||||||||||||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа посівна уточнена, га |
Площа зібрана, га |
Обсяг виробництва (валовий збір) масі, ц (гр.3 ≥ гр.4) |
Обсяг виробництва (валовий збір) у масі після доробки, ц |
Із гр.2 – площа зібрана з политих земель, га |
Із гр.4 – обсяг виробництва (валовий збір) у масі після доробки з политих земель, ц |
|||||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|||||||
|
Культури зернові та зернобобові (сума кодів із 0050 до 0270) |
0030 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Пшениця озима |
0050 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Ячмінь озимий |
0130 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Жито озиме |
0160 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Тритикале озиме |
0190 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Пшениця яра |
0080 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Ячмінь ярий |
0140 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Жито яре |
0170 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Тритикале яре |
0200 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Кукурудза |
0110 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Овес |
0210 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Гречка |
0220 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Сорго |
0230 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Просо |
0240 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Рис |
0250 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури зернові інші, гібриди, суміші колосових |
0260 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури зернобобові |
0270 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
квасоля |
0280 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
боби кінські |
0290 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
нут |
0300 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
сочевиця |
0310 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
горох |
0320 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
вика озима |
0340 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
вика яра |
0350 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
люпин солодкий |
0360 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
люпин гіркий |
0370 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
культури зернобобові інші |
0380 |
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
1.2. Виробництво культур технічних
|
||||||||||||||
|
(із двома знаками після коми) |
||||||||||||||
|
Назва сільськогосподарських |
Код рядка |
Площа посівна уточнена, га |
Площа зібрана, га |
Обсяг виробництва, (валовий збір), ц |
Із гр.2 – площа зібрана з политих земель, га |
Із гр.3– (валовий збір) із политих земель, ц |
||||||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
||||||||
|
Культури технічні (сума кодів 0410, 0420, 0450, 0470, із 0490 до 0550, 0590, 0600, 0620, 0630, 0650, 0690, 0720, із 0750 до 0790, 0960, 1050, 1150, із 1170 до 1190, 1210, 1220) |
0390 |
|
х |
|||||||||||
|
Соя |
0410 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Арахіс |
0420 |
|
|
|
|
|
||||||||
|
Льон олійний (кудряш) |
0450 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Льон-довгунець (на насіння) |
0460 |
х |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Гірчиця |
0470 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Ріпак озимий |
0490 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Кольза (ріпак ярий) |
0500 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Кунжут |
0510 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Соняшник |
0520 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Рицина |
0530 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Рижій |
0540 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Мак олійний |
0550 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Коноплі середньоросійські (на насіння) |
0570 |
х |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||
|
Коноплі південні (на насіння) |
0580 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|||||||||
Продовження підрозділу 1.2
|
Назва сільськогосподарських |
Код рядка |
Площа посівна уточнена, га |
Площа зібрана, га |
Обсяг виробництва, (валовий збір), ц |
Із гр.2 – площа зібрана з политих земель, га |
Із гр.3– (валовий збір) із политих земель, ц |
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
Гарбузи (на насіння) |
0590 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
Культури олійні інші |
0600 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
Бавовна |
0620 |
|
|
|
|
|
|
Джут, кенаф та волокна текстильні луб’яні інші |
0630 |
|
|
|
|
|
|
Льон-довгунець солома |
0650 |
загальна площа |
|
|
|
|
|
Льон-довгунець волокно |
0660 |
х |
|
|
|
|
|
Льон-довгунець треста |
0670 |
|
|
|
|
|
|
Коноплі солома |
0690 |
загальна площа |
|
|
|
|
|
Коноплі волокно |
0700 |
х |
|
|
|
|
|
Коноплі стебло |
0710 |
|
|
|
|
|
|
Культури прядивні інші |
0720 |
|
|
|
|
|
|
Буряк цукровий фабричний |
0750 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
Буряк цукровий маточний |
0760 |
|
|
|
|
|
|
Буряк цукровий на насіння |
0770 |
|
|
|
|
|
|
Тростина цукрова |
0780 |
|
|
|
|
|
|
Прянощі (сума кодів із 0800 до 0940) |
0790 |
|
х
|
|
х
|
|
|
перець стручковий |
0800 |
|
|
|
||
|
горіх мускатний, мацис і кардамон |
0810 |
|
|
|
||
|
аніс та бодян |
0830 |
|
|
|
||
|
коріандр |
0840 |
|
|
|
|
|
|
кмин |
0850 |
|
х
|
|
х
|
|
|
фенхель |
0860 |
|
|
|
||
|
ялівець |
0870 |
|
|
|
||
|
кориця |
0880 |
|
|
|
||
|
гвоздика |
0890 |
|
|
|
||
|
імбир |
0900 |
|
|
|
||
|
ваніль |
0910 |
|
|
|
||
|
чебрець |
0920 |
|
|
|
||
|
лавр благородний |
0930 |
|
|
|
||
|
прянощі інші |
0940 |
|
|
|
||
|
Рослини ефіроолійні (сума кодів із 0970 до 1040) |
0960 |
|
|
|
||
|
коріандр |
0970 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
шавлія |
0980 |
|
х
|
|
х
|
|
|
м’ята |
0990 |
|
|
|
||
|
лаванда |
1000 |
|
|
|
||
|
троянда |
1010 |
|
|
|
||
|
фенхель |
1020 |
|
|
|
||
|
кмин |
1030 |
|
|
|
||
|
рослини ефіроолійні інші |
1040 |
|
|
|
||
|
Рослини лікарські (сума кодів із 1060 до 1140) |
1050 |
|
|
|
||
|
ромашка |
1060 |
|
|
|
||
|
безсмертник |
1070 |
|
|
|
||
|
валеріана |
1080 |
|
|
|
||
|
череда |
1090 |
|
|
|
||
|
собача кропива |
1100 |
|
|
|
||
|
нагідки |
1110 |
|
|
|
||
|
шипшина |
1120 |
|
|
|
||
|
насіння гарбузів |
1130 |
|
|
|
||
|
рослини лікарські інші |
1140 |
|
|
|
||
|
Рослини, що їх використовують переважно у парфумерії, фармацевтиці чи якінсектициди, фунгіциди тощо, |
1150 |
|
|
|
||
|
Тютюн |
1170 |
|
|
|
|
|
|
Махорка |
1180 |
|
|
|
|
|
|
Цикорій |
1190 |
|
х |
у масі після доробки |
х |
у масі після доробки |
|
Рослини енергетичні |
1210 |
|
|
|
||
|
Культури технічні інші |
1220 |
|
|
|
|
1.3. Виробництво коренеплодів і бульбоплодів, культур овочевих і баштанних продовольчих у відкритому ґрунті
|
||||||
|
(із двома знаками після коми) |
||||||
|
Назва сільськогосподарських
|
Код рядка |
Площа посівна уточнена відкритого ґрунту, га |
Площа, зібрана з відкритого ґрунту, га |
Обсяг виробництва (валовий збір) із відкритого ґрунту, ц |
Із гр.2 – площа, зібрана з відкритого ґрунту з политих земель, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із відкритого ґрунту з политих земель, ц |
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
Коренеплоди та бульбоплоди, культури овочеві та баштанні продовольчі (сума кодів 1240, 1321, 1940, 1960, 2000) |
1231 |
|
х |
|||
|
Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну (сума кодів 1250, 1290, 1300 і 1310) |
1240 |
|
|
|
|
|
|
Картопля |
1250 |
|
|
|
|
|
|
Картопля солодка |
1290 |
|
|
|
|
|
|
Маніок |
1300 |
|
|
|
|
|
|
Коренеплоди та бульби їстівні з високим вмістом крохмалю та інуліну інші |
1310 |
|
|
|
|
|
|
Культури овочеві відкритого ґрунту (сума кодів 1341, із 1361 до 1491, із 1511 до 1581, із 1601 до 1691, 1711, із 1731 до 1751, із 1771 до 1811, із 1831 до 1931, 1951) |
1321 |
|
|
|
|
|
|
Спаржа |
1341 |
|
|
|
|
|
|
Капуста цвітна та капуста броколі |
1361 |
|
|
|
|
|
|
Капуста головчаста |
1371 |
|
|
|
|
|
|
Капуста брюссельська |
1381 |
|
|
|
|
|
|
Капуста савойська |
1391 |
|
|
|
|
|
|
Капуста пекінська |
1401 |
|
|
|
|
|
|
Капуста кольрабі |
1411 |
|
|
|
|
|
|
Капуста інша |
1421 |
|
|
|
|
|
|
Салат-латук |
1431 |
|
|
|
|
|
|
Цикорій |
1441 |
|
|
|
|
|
|
Шпинат |
1451 |
|
|
|
|
|
|
Артишок |
1461 |
|
|
|
|
|
|
Салат качанний |
1471 |
|
|
|
|
|
|
Крес-салат |
1481 |
|
|
|
|
|
|
Салат інший |
1491 |
|
|
|
|
|
|
Кріп |
1511 |
|
|
|
|
|
|
Петрушка листкова |
1521 |
|
|
|
|
|
|
Селера листкова та стеблова |
1531 |
|
|
|
|
|
|
Базилік |
1541 |
|
|
|
|
|
|
Ревінь |
1551 |
|
|
|
|
|
|
Щавель |
1561 |
|
|
|
|
|
|
Овочі зелені інші |
1571 |
|
|
|
|
|
|
Овочі листкові та стеблові інші |
1581 |
|
|
|
|
|
|
Перець стручковий солодкий |
1601 |
|
|
|
|
|
|
Перець стручковий гіркий |
1611 |
|
|
|
|
|
|
Огірки та корнішони |
1621 |
|
|
|
|
|
|
Баклажани |
1631 |
|
|
|
|
|
|
Помідори |
1641 |
|
|
|
|
|
|
Гарбузи столові |
1651 |
|
|
|
|
|
|
Кабачки столові |
1661 |
|
|
|
|
|
|
Кукурудза цукрова |
1671 |
|
|
|
|
|
|
Патисони |
1681 |
|
|
|
|
|
|
Овочі плодові інші |
1691 |
|
|
|
|
|
|
Часник |
1711 |
|
|
|
|
|
|
Цибуля ріпчаста |
1731 |
|
|
|
|
|
|
Цибуля шалот |
1741 |
|
|
|
|
|
|
Цибуля порей та овочі цибулинні інші |
1751 |
|
|
|
|
|
|
Квасоля зелена |
1771 |
|
|
|
|
|
|
Горох зелений |
1781 |
|
|
|
|
|
|
Боби зелені |
1791 |
|
|
|
|
|
|
Сочевиця зелена |
1801 |
|
|
|
|
|
|
Овочі бобові зелені інші |
1811 |
|
|
|
|
|
|
Морква столова |
1831 |
|
|
|
|
|
|
Ріпа |
1841 |
|
|
|
|
|
Продовження підрозділу 1.3
|
Назва сільськогосподарських
|
Код рядка |
Площа посівна уточнена відкритого ґрунту, га |
Площа, зібрана з відкритого ґрунту, га |
Обсяг виробництва (валовий збір) із відкритого ґрунту, ц |
Із гр.2 – площа, зібрана з відкритого ґрунту з политих земель, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із відкритого ґрунту з политих земель, ц |
|
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
|
Буряк столовий |
1851 |
|
|
|
|
|
|
|
Селера коренева |
1861 |
|
|
|
|
|
|
|
Петрушка коренева |
1871 |
|
|
|
|
|
|
|
Пастернак |
1881 |
|
|
|
|
|
|
|
Редька |
1891 |
|
|
|
|
|
|
|
Редиска |
1901 |
|
|
|
|
|
|
|
Бруква |
1911 |
|
|
|
|
|
|
|
Хрін звичайний |
1921 |
|
|
|
|
|
|
|
Овочі коренеплідні інші |
1931 |
|
|
|
|
|
|
|
Овочі інші |
1951 |
|
|
|
|
|
|
|
Культури овочеві коренеплідні маточні |
1940 |
|
|
|
|
|
|
|
Культури баштанні продовольчі (сума кодів 1970 і 1980) |
1960 |
|
|
|
|
|
|
|
Кавуни |
1970 |
|
|
|
|
|
|
|
Дині |
1980 |
|
|
|
|
|
|
|
Насіння культур овочевих і баштанних продовольчих (сума кодів 2020, 2040, 2060 і 2070) |
2000 |
|
|
|
|
|
|
|
овочевих однорічних (≥ суми кодів 2030 і 2050) |
2020 |
|
|
|
|
|
|
|
із них |
насіння гороху зеленого |
2030 |
|
|
|
|
|
|
цибуля сіянка |
2050 |
|
|
|
|
|
|
|
овочевих дворічних |
2040 |
|
|
|
|
|
|
|
овочевих багаторічних |
2060 |
|
|
|
|
|
|
|
баштанних продовольчих |
2070 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.4. Виробництво культур кормових
|
|||||||
|
(із двома знаками після коми) |
|||||||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа посівна уточнена, га |
Площа зібрана, га |
Обсяг виробництва, (валовий збір), ц |
Із гр.2 – площа зібрана з политих земель, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із политих земель, ц |
|
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
|
Культури кормові (сума кодів із 2180 до 2230, 2260, 2300, 2430 і 2490) |
2160 |
|
х |
||||
|
Буряк кормовий |
2180 |
|
|
|
|
|
|
|
Буряк цукровий кормовий |
2190 |
|
|
|
|
|
|
|
Бруква та турнепс |
2200 |
|
|
|
|
|
|
|
Коренеплоди кормові інші |
2210 |
|
|
|
|
|
|
|
Культури баштанні кормові |
2220 |
|
|
|
|
|
|
|
Кукурудза кормова |
2230 |
|
|
|
|
|
|
|
Трави однорічні |
2260 |
загальна площа |
х |
||||
|
на сіно |
2270 |
х |
|
|
|
|
|
|
на корм зелений, сінаж, силос, трав’яне борошно |
2280 |
|
|
|
|
||
|
на випас |
2290 |
|
х |
|
х |
||
|
Трави багаторічні |
2300 |
загальна площа безпокривних |
х |
||||
|
на сіно |
2310 |
х |
безпокривні та підпокривні |
|
безпокривні та підпокривні |
|
|
|
на корм зелений, сінаж, силос, трав’яне борошно |
2320 |
безпокривні та підпокривні |
|
безпокривні та підпокривні |
|
||
|
на випас |
2330 |
|
х |
|
х |
||
|
Культури кормові інші |
2430 |
|
х |
|
х |
|
|
|
Насіння та маточники культур кормових (сума кодів 2510, 2520, 2630 і 2640) |
2490 |
|
х |
||||
|
насіння буряку кормового |
2510 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
|
насіння культур баштанних кормових |
2520 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
|
насіння трав однорічних (сума кодів 2540 і 2550) |
2530 |
х |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|
|
насіння трави суданської |
2540 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
|
насіння трав однорічних інших |
2550 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
|
насіння трав багаторічних (сума кодів із 2570 до 2620) |
2560 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
|
люцерна |
2570 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
|
конюшина |
2580 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
|
еспарцет |
2590 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||
Продовження підрозділу 1.4
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа посівна уточнена, га |
Площа зібрана, га |
Обсяг виробництва, (валовий збір), ц |
Із гр.2 – площа зібрана з политих земель, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із политих земель, ц |
|||||||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||||||
|
трави лукопасовищні |
2600 |
х |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|||||||||
|
трави злакові |
2610 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||||
|
трави багаторічні інші |
2620 |
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
||||||||||
|
насіння культур кормових інших |
2630 |
|
|
у масі після доробки |
|
у масі після доробки |
|||||||||
|
коренеплоди кормові маточні |
2640 |
|
|
|
|
|
|||||||||
|
Культури сільськогосподарські (сума кодів 0030, 0390, 1231, 2160 і коду 5010, поділеного на 10000) |
7000 |
|
х |
||||||||||||
|
Сіножаті |
на сіно |
2350 |
х |
|
|
|
|
||||||||
|
на корм зелений, сінаж, силос, трав’яне борошно |
2360 |
|
|
|
|
||||||||||
|
Пасовища культивовані |
на сіно |
2380 |
|
|
|
|
|||||||||
|
на корм зелений, сінаж, силос, трав’яне борошно |
2390 |
|
|
|
|
||||||||||
|
Сировина рослинна інша (сума кодів із 3160 до 3180) |
3150 |
х |
|
х |
|
||||||||||
|
Солома та полова культур зернових |
3160 |
|
|
||||||||||||
|
Матеріали рослинного походження, що їх використовують переважно для плетіння, набивання, фарбування чи дублення |
3170 |
|
|
||||||||||||
|
Сировина рослинна інша |
3180 |
|
|
||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|||||||||
|
ІІ. Виробництво культур багаторічних
|
|||||||||||||||
|
(із двома знаками після коми) |
|||||||||||||||
|
Назва багаторічних культур |
Код рядка |
Площа насаджень, га |
Із гр.1 – площа насаджень у плодоносному віці, га |
Обсяг виробництва (валовий збір) із загальної площі насаджень, ц |
Із гр.1 – площа насаджень на политих землях, га |
Із гр.2 – площа насаджень у плодоносному віці на политих землях, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із загальної площі насаджень на политих землях, ц |
|
|||||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
|||||||
|
Культури зерняткові (сума кодів із 3220 до 3250) |
3210 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Яблуні |
3220 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Груші |
3230 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Айва |
3240 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури зерняткові інші |
3250 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури кісточкові (сума кодів 3270, 3290, 3300, 3320, 3330, із 3350 до 3400) |
3260 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Абрикоси |
3270 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Вишні |
3290 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Черешні |
3300 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Персики |
3320 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Нектарини |
3330 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Сливи |
3350 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Терен |
3360 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Алича |
3370 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Барбарис |
3380 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Кизил (дерен справжній) |
3390 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури кісточкові інші |
3400 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури тропічні та субтропічні |
3410 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Культури ягідні |
3481 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Малина й ожина |
3491 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Суниці та полуниці |
3501 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Смородина |
3511 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Аґрус |
3541 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Журавлина |
3551 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Чорниця |
3561 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Брусниця |
3571 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Лохина |
3581 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Шовковиця (ягода тутова) |
3591 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
|
Ківі та актинідія |
3601 |
|
|
|
|
|
|
|
|||||||
Продовження розділу ІІ
|
Назва багаторічних культур |
Код рядка |
Площа насаджень, га |
Із гр.1 – площа насаджень у плодоносному віці, га |
Обсяг виробництва (валовий збір) із загальної площі насаджень, ц |
Із гр.1 – площа насаджень на политих землях, га |
Із гр.2 – площа насаджень у плодоносному віці на политих землях, га |
Із гр.3 – обсяг виробництва (валовий збір) із загальної площі насаджень на политих землях, ц |
|||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|||
|
Чорноплідна горобина |
3611 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Обліпиха |
3621 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Культури ягідні інші |
3631 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Культури ягідні на відокремленій площі (ряд.3480 ≤ ряд.3481) |
3480 |
|
|
х |
|
|
х |
|||
|
Культури цитрусові |
3640 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Горіхи (сума кодів із 3710 до 3760) |
3700 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Мигдаль |
3710 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Каштани |
3720 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Фундук (ліщина) |
3730 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Фісташки |
3740 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Горіх волоський |
3750 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Горіхи інші |
3760 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Виноград (сума кодів 3780, 3830 і 3840) |
3770 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Виноград столовий (сума кодів із 3790 до 3820) |
3780 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
у т. ч. за сортами |
столові |
3790 |
|
|
|
|
|
|
||
|
столово-винні |
3800 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
столово-кишмишні та |
3810 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
столові інші |
3820 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Виноград для виробництва вина |
3830 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Виноград інший |
3840 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Хміль |
1200 |
|
|
|
|
|
|
|||
|
Культури багаторічні інші |
3920 |
|
х |
|
х |
|||||
|
|
||||||||||
|
ІІІ. Площа культур багаторічних, посаджених у звітному році |
||||||||||
|
(із двома знаками після коми)
|
||||||||||
|
Назва багаторічних насаджень |
Код рядка |
Площа насаджень, посаджених у звітному році, га |
||||||||
|
А |
Б |
1 |
||||||||
|
Хмільники (ряд.1203 гр.1 ≤ ряд.1200 гр.1) |
1203 |
|
||||||||
|
Рослини енергетичні (ряд.1213 гр.1 ≤ ряд.1210 гр.1) |
1213 |
|
||||||||
|
Культури зерняткові (ряд.3213 гр.1 ≤ ряд.3210 гр.1) |
3213 |
|
||||||||
|
Культури кісточкові (ряд.3263 гр.1 ≤ ряд.3260 гр.1) |
3263 |
|
||||||||
|
Горіхи (ряд.3703 гр.1 ≤ ряд.3700 гр.1) |
3703 |
|
||||||||
|
Ягідники, включаючи ягідники у міжряддях плодових насаджень (ряд.3483 гр.1 ≥ ряд.3593); (ряд.3483 гр.1 ≤ ряд.3481 гр.1) |
3483 |
|
||||||||
|
із них насадження шовковиці (ягоди тутової) (ряд.3593 гр.1 ≤ ряд.3591 гр.1) |
3593 |
|
||||||||
|
Виноградники (ряд.3773 гр.1 ≤ ряд.3770 гр.1) |
3773 |
|
||||||||
|
IV. Вирощування посадкового матеріалу та культур квітково-декоративних (придатних для подальшого використання, реалізації) |
|||
|
4.1. Вирощування посадкового матеріалу та квітів
|
|||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа, з якої викопано посадковий матеріал і культури квітково-декоративні, га (із двома знаками після коми) (якщо гр.1 > 0, то гр.2 > 0) |
Кількість одержаного посадкового матеріалу та культур квітково-декоративних, тис.шт (з одним знаком після коми) |
|
А |
Б |
1 |
2 |
|
Квіти зрізані та квіти в бутонах свіжі відкритого ґрунту (сума кодів із 2671 до 2751) |
2661 |
х |
|
|
Троянда |
2671 |
|
|
|
Гвоздика |
2681 |
|
|
|
Тюльпан |
2691 |
|
|
|
Хризантема |
2701 |
|
|
|
Лілія |
2711 |
|
|
|
Півонія |
2721 |
|
|
|
Гладіолус |
2731 |
|
|
|
Айстра |
2741 |
|
|
|
Квіти зрізані та квіти в бутонах свіжі інші |
2751 |
|
|
Продовження підрозділу 4.1.
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа, з якої викопано посадковий матеріал і культури квітково-декоративні, га (із двома знаками після коми) (якщо гр.1 > 0, то гр.2 > 0) |
Кількість одержаного посадкового матеріалу та культур квітково-декоративних, тис.шт (з одним знаком після коми) |
||
|
А |
Б |
1 |
2 |
||
|
Квіти зрізані та квіти в бутонах свіжі закритого ґрунту (сума кодів із 2672 до 2752) |
2662 |
х |
|
||
|
Троянда |
2672 |
|
|||
|
Гвоздика |
2682 |
|
|||
|
Тюльпан |
2692 |
|
|||
|
Хризантема |
2702 |
|
|||
|
Лілія |
2712 |
|
|||
|
Півонія |
2722 |
|
|||
|
Гладіолус |
2732 |
|
|||
|
Айстра |
2742 |
|
|||
|
Квіти зрізані та квіти в бутонах свіжі інші |
2752 |
|
|||
|
Рослини в горщиках, ящиках тощо |
2770 |
|
|||
|
Розсада культур овочевих і баштанних (сума кодів 2800 і 2810) |
2790 |
|
|||
|
Розсада культур овочевих |
2800 |
|
|||
|
Розсада культур баштанних |
2810 |
|
|||
|
Матеріал посадковий культур квіткових (сума кодів із 2830 до 2850) |
2820 |
|
|||
|
Розсада квітів |
2830 |
|
|||
|
Цибулини, бульби, кореневі бульби, бульбоцибулини квітів |
2840 |
|
|||
|
Саджанці квіткових насаджень |
2850 |
|
|||
|
Матеріал посадковий культур плодових (ряд.2860 ≥ ряд.2900) |
2860 |
|
|
||
|
із нього саджанці культур плодових |
2900 |
|
|
||
|
Матеріал посадковий культур ягідних (сума кодів із 2920 до 2940) |
2910 |
|
|
||
|
Саджанці культур ягідних |
2920 |
|
|
||
|
Вуса суниці |
2930 |
|
|
||
|
Розсада культур ягідних |
2940 |
|
|
||
|
Матеріал посадковий винограду (ряд.2990 ≥ ряд.3010) |
2990 |
|
|
||
|
із нього саджанці винограду |
3010 |
|
|
||
|
Матеріал посадковий рослин інших (сума ряд. з 3050 до 3110) |
3020 |
х |
|
||
|
Черешки лаванди |
3050 |
|
|||
|
Черешки хмелю |
3060 |
|
|||
|
Саджанці насаджень декоративних |
3090 |
|
|
||
|
Саджанці хмелю |
3100 |
|
|
||
|
Матеріал посадковий інший |
3110 |
х |
|
||
|
|
|||||
|
4.2. Виробництво насіння сільськогосподарських культур
|
|||||
|
(із двома знаками після коми)
|
|||||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код |
Обсяг виробництва (валовий збір) насіння, ц |
|||
|
А |
Б |
1 |
|||
|
Квіти |
2760 |
|
|||
|
Гриби (міцелій та грибні спори) (ряд.3120 ≥ ряд.3130) |
3120 |
|
|||
|
із нього міцелій грибів |
3130 |
|
|||
|
Культури плодові, ягідні та інші насадження багаторічні |
4030 |
|
|||
|
|
|||||
|
V. Виробництво продукції рослинництва в закритому ґрунті
|
|||||
|
5.1. Площа закритого ґрунту
|
|||||
|
(у цілих числах)
|
|||||
|
Назва показника |
Код рядка |
Площа закритого ґрунту, яка використовувалась, м² |
|||
|
А |
Б |
1 |
|||
|
Під усі види сільськогосподарських культур (ряд.5000 ≥ ряд.5010) |
5000 |
|
|||
|
у т. ч. під культури овочеві (крім розсади) |
5010 |
|
|||
|
5.2. Виробництво сільськогосподарських культур у закритому ґрунті
|
|||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа зібрана закритого ґрунту, м² (у цілих числах) (якщо гр.1 > 0, то гр.2 > 0) |
Обсяг виробництва (валовий збір) (із двома знаками після коми) |
|
А |
Б |
1 |
2 |
|
Культури овочеві (сума кодів 1342, із 1362 до 1492, із 1512 до 1582, із 1602 до 1692, 1712, із 1732 до 1752, із 1772 до 1812, із 1832 до 1932, 1952) |
1322 |
|
|
|
Спаржа |
1342 |
|
|
|
Капуста цвітна та капуста броколі |
1362 |
|
|
|
Капуста головчаста |
1372 |
|
|
|
Капуста брюссельська |
1382 |
|
|
|
Капуста савойська |
1392 |
|
|
|
Капуста пекінська |
1402 |
|
|
|
Капуста кольрабі |
1412 |
|
|
|
Капуста інша |
1422 |
|
|
|
Салат-латук |
1432 |
|
|
|
Цикорій |
1442 |
|
|
|
Шпинат |
1452 |
|
|
|
Артишок |
1462 |
|
|
|
Салат качанний |
1472 |
|
|
|
Крес-салат |
1482 |
|
|
|
Салат інший |
1492 |
|
|
|
Кріп |
1512 |
|
|
|
Петрушка листкова |
1522 |
|
|
|
Селера листкова та стеблова |
1532 |
|
|
|
Базилік |
1542 |
|
|
|
Ревінь |
1552 |
|
|
|
Щавель |
1562 |
|
|
|
Овочі зелені інші |
1572 |
|
|
|
Овочі листкові та стеблові інші |
1582 |
|
|
|
Перець стручковий солодкий |
1602 |
|
|
|
Перець стручковий гіркий |
1612 |
|
|
|
Огірки та корнішони |
1622 |
|
|
|
Баклажани |
1632 |
|
|
|
Помідори |
1642 |
|
|
|
Гарбузи столові |
1652 |
|
|
|
Кабачки столові |
1662 |
|
|
|
Кукурудза цукрова |
1672 |
|
|
|
Патисони |
1682 |
|
|
|
Овочі плодові інші |
1692 |
|
|
|
Часник |
1712 |
|
|
|
Цибуля ріпчаста |
1732 |
|
|
|
Цибуля шалот |
1742 |
|
|
|
Цибуля порей та овочі цибулинні інші |
1752 |
|
|
|
Квасоля зелена |
1772 |
|
|
|
Горох зелений |
1782 |
|
|
|
Боби зелені |
1792 |
|
|
|
Сочевиця зелена |
1802 |
|
|
|
Овочі бобові зелені інші |
1812 |
|
|
|
Морква столова |
1832 |
|
|
|
Ріпа |
1842 |
|
|
|
Буряк столовий |
1852 |
|
|
|
Селера коренева |
1862 |
|
|
|
Петрушка коренева |
1872 |
|
|
|
Пастернак |
1882 |
|
|
|
Редька |
1892 |
|
|
|
Редиска |
1902 |
|
|
|
Бруква |
1912 |
|
|
|
Хрін звичайний |
1922 |
|
|
|
Овочі коренеплідні інші |
1932 |
|
|
|
Овочі інші |
1952 |
|
|
|
Культури ягідні (сума кодів із 3492 до 3512, із 3542 до 3582, 3602,3632) |
3482 |
|
|
|
Малина й ожина |
3492 |
|
|
|
Суниці та полуниці |
3502 |
|
|
Продовження підрозділу 5.2.
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа зібрана закритого ґрунту, м² (у цілих числах) (якщо гр.1 > 0, то гр.2 > 0) |
Обсяг виробництва (валовий збір) (із двома знаками після коми) |
||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
||||
|
Смородина |
3512 |
|
|
||||
|
Аґрус |
3542 |
|
|
||||
|
Журавлина |
3552 |
|
|
||||
|
Чорниця |
3562 |
|
|
||||
|
Брусниця |
3572 |
|
|
||||
|
Лохина |
3582 |
|
|
||||
|
Ківі та актинідія |
3602 |
|
|
||||
|
Культури ягідні інші |
3632 |
|
|
||||
|
Гриби та трюфелі (сума кодів із 2100 до 2150) |
2080 |
х |
|
||||
|
Гриби печериці |
2100 |
|
|||||
|
Гриби гливи |
2110 |
|
|||||
|
Гриби білі |
2120 |
|
|||||
|
Гриби опеньки |
2130 |
|
|||||
|
Гриби інші |
2140 |
|
|||||
|
Трюфелі |
2150 |
|
|||||
|
|
|
|
|
||||
|
VІ. Посів озимих культур під урожай року, наступного за звітним |
|||||||
|
(із двома знаками після коми) |
|||||||
|
Назва сільськогосподарських культур |
Код рядка |
Площа посівна, га |
|||||
|
А |
Б |
1 |
|||||
|
Культури озимі на зерно та зелений корм (ряд.6000 ≥ сумі кодів 6100 і 6048) |
6000 |
|
|||||
|
із них культури зернові на зерно (сума кодів 6005, 6013, 6016, 6019 і 6034) |
6100 |
|
|||||
|
пшениця |
6005 |
|
|||||
|
ячмінь |
6013 |
|
|||||
|
жито |
6016 |
|
|||||
|
тритикале |
6019 |
|
|||||
|
вика |
6034 |
|
|||||
|
ріпак на зерно |
6048 |
|
|||||
|
|
|
|
|||||
|
VІІ. Проведення агротехнічних робіт під урожай року, наступного за звітним
|
|||||||
|
(із двома знаками після коми)
|
|||||||
|
Назва агротехнічних робіт |
Код рядка |
Площа, на якій проведено агротехнічні роботи, га |
|||||
|
А |
Б |
1 |
|||||
|
Зяблева оранка ґрунту |
7200 |
|
|||||
|
Пари (уключаючи сидеральні та кулісні) (ряд.7300 ≥ сумі кодів 7400 і 7410) |
7300 |
|
|||||
|
із них |
чорні пари |
7400 |
|
||||
|
сидеральні пари (люпин та інші бобові культури на зелене добриво) |
7410 |
|
|||||
____________________________________________ _____________________________________________
Місце підпису керівника (власника) або особи,
(Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ)
відповідальної за достовірність наданої інформації
телефон: ____________________________________ електронна пошта: ____________________________

Коментарів ще немає