Звіт про надходження молока сирого на переробні підприємства / № 13-заг (квартальна)
|
Ідентифікаційний код ЄДРПОУ |
|
|
|
|
|
|
|
|
Державне статистичне спостереження
|
Конфіденційність статистичної інформації забезпечується статтею 21 Закону України "Про державну статистику" |
|
Порушення порядку подання або використання даних державних статистичних спостережень тягне за собою відповідальність, яка встановлена статтею 186³ Кодексу України про адміністративні правопорушення |
Безкоштовний сервіс для електронного звітування "Кабінет респондента" за посиланням: https://statzvit.ukrstat.gov.ua
ЗВІТ ПРО НАДХОДЖЕННЯ МОЛОКА СИРОГО НА ПЕРЕРОБНІ ПІДПРИЄМСТВА
за _________________20___ року
(квартал)
|
Подають: |
Термін подання |
№ 13-заг (квартальна) ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Держстату 08 червня 2022 р. № 164 |
|
юридичні особи, які мають власні або орендовані переробні потужності та здійснюють перероблення молока сирого – територіальному органу Держстату |
не пізніше 4-го числа місяця, наступного за звітним періодом |
|
Респондент: Найменування: _____________________________________________________________________________________________________________________________
Місцезнаходження (юридична адреса): _________________________________________________________________________________________________________ (поштовий індекс, область /АР Крим, район, населений пункт, вулиця /провулок, площа тощо, № будинку /корпусу, № квартири /офісу) Територіальна громада: ______________________________________________________________________________________________________________________ Адреса здійснення діяльності, щодо якої подається форма звітності (фактична адреса): ________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________________________ (поштовий індекс, область /АР Крим, район, населений пункт, вулиця /провулок, площа тощо, № будинку /корпусу, № квартири /офісу) Територіальна громада: ______________________________________________________________________________________________________________________ |
Код території відповідно до Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць
та територій територіальних громад (КАТОТТГ) за юридичною адресою
|
U |
A |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(код території визначається автоматично в разі подання форми в електронному вигляді)
|
Інформація щодо відсутності даних У випадку відсутності даних необхідно поставити у прямокутнику позначку – V |
|||
|
Зазначте одну з наведених нижче причин відсутності даних: Не здійснюється вид економічної діяльності, який спостерігається Одиниця припинена або перебуває в стадії припинення Здійснюється сезонна діяльність або економічна діяльність, пов'язана з тривалим циклом виробництва Тимчасово призупинено економічну діяльність через економічні чинники/карантинні обмеження Проведено чи проводиться реорганізація або передано виробничі фактори іншій одиниці Відсутнє явище, яке спостерігається |
РОЗДІЛ 1. Обсяги надходження молока всіх видів
|
Назва виду продукції за Номенклатурою продукції сільського господарства (НПСГ) |
Код рядка |
Маса купленого молока – усього, т (гр.1 ≥ гр.3); (якщо гр.1>0, то гр.2 > 0) |
Вартість купленого молока – усього, (без дотацій і ПДВ), грн (гр.2 ≥ гр.4) |
Із гр.1 − маса купленого молока у населення, т (гр.3 ≥ гр.2 ряд.744); (якщо гр.3 > 0, то гр.4 > 0) |
Із гр.2 − вартість купленого молока у населення (без дотацій і ПДВ), грн |
Маса молока, яке надійшло на перероблення, т |
|
|
на давальницьких засадах |
власно виробленого |
||||||
|
А |
Б |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
|
Молоко від сільськогосподарських тварин усіх видів, сире (у перерахунку на молоко коров’яче встановленої базисної жирності – 3,4%); |
755 |
|
|
|
|
|
|
РОЗДІЛ 2. Якість купленого молока коров’ячого незбираного
|
Назва виду продукції за Номенклатурою продукції сільського господарства (НПСГ) |
Код рядка |
Маса купленого молока, т |
|
|
у підприємств |
у населення |
||
|
А |
Б |
1 |
2 |
|
Молоко коров’яче сире (якщо заповнений ряд.500, то заповнюються ряд.744–750, 996, 997) |
500 |
|
|
|
у перерахунку на молоко сире встановленої базисної жирності (сума ряд.745–749 ≥ ряд.500, якщо жирність молока ≥ 3,4%); (гр.1+гр.2 ≤ гр.1 ряд.755); (гр.1≤ (гр.1–гр.3) ряд.755) |
744 |
|
|
|
у тому числі за ґатунками екстра |
745 |
|
|
|
вищого ґатунку |
746 |
|
|
|
першого ґатунку |
747 |
|
|
|
другого ґатунку |
748 |
|
|
|
неґатункового |
749 |
|
|
|
Із ряд.500 – молоко сире охолоджене до 10 °C (≤ ряд.500) |
750 |
|
|
|
Масова частка білка в молоці коров’ячому сирому, купленому в підприємств (якщо заповнена гр.1 ряд.500, то заповнюється ряд.996) |
|
, % (із двома знаками після коми) |
(996) |
|
|
|
|
|
|
Масова частка білка в молоці коров’ячому сирому, купленому в населення (якщо заповнена гр.2 ряд.500, то заповнюється ряд.997) |
|
, % (із двома знаками після коми) |
(997) |
|
|
|
|
|
|
Кількість обладнаних пунктів для приймання молока від населення |
|
, од |
(998) |
_____________________________________________
_____________________________________________
Місце підпису керівника (власника) або особи,
(Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ)
відповідальної за достовірність наданої інформації
телефон: _____________________________________
електронна пошта: _____________________________

Коментарів ще немає